Heymedia

Tandvärk är onekligen jobbigt som det är

Dela

Därför tar Aqua Dental som första tandvårdskedja beslut om att avskaffa den så kallade helgtaxan och erbjuder tandvård till samma pris sju dagar i veckan.

Tandvärk och akut tandvård i Stockholm är för många förknippat med långa kötider och dyra besök, inte minst under kvällar och helger. Tandvårdsklinikerna har sedan länge använt sig av en särskild helgtaxa som ofta innebär ett prispåslag på 50 procent eller mer, med hänvisning till högre omkostnader.

Nu väljer dock Aqua Dental att bryta ny mark genom att erbjuda samma pris sju dagar i vecken, oavsett tid på dygnet eller dag på året. Förändringen går i linje företagets målsättning om att erbjuda Sveriges mest tillgängliga tandvård. - Vi pratar mycket om tandvård på dina villkor i vår bransch. Men tandvärk är inget man planerar för och om det kostar mer på helgen blir det på våra villkor - inte dina”, berättar Henrik Augustsson, koncernchef på Aqua Dental.

Viktigt att få vård Vid olyckor och akuta besvär är det många gånger av största vikt att få omedelbar vård för att minimera komplikationsrisken, något man hoppas kunna förmedla med en lägre helgtaxa. - Vi upplever tyvärr att patienter många gånger väntar med sitt besök till efter helgen helt enkelt för att undvika det pristillägg som har förekommit.

Det är olyckligt då besvären många gånger hinner förvärras, säger Louise Hägglund, odontologiskt ansvarig på Aqua Dental. Ska även uppmuntra regelbunden tandvård Förebyggande åtgärder och regelbundna tandvårdsbesök är viktiga inslag i upprätthållandet av en god munhälsa.

Ett ytterligare huvudmål med den nya prissättning blir därför att stimulera vissa grupper till fler rutinmässiga kontroller, eftersom basundersökningar nu även kan bokas på kvällar och helger utan extra kostnad. Särskilt unga vuxna och småbarnsföräldrar pekas ut som viktiga målgrupper. - Många lever i dag hektiska liv och har svårt att avsätta tid för tandläkaren på vardagarna.

Genom att finnas till hands för våra patienter när det passar dem bäst hoppas vi att fler ska kunna etablera en mer regelbunden kontakt med tandvården.

Att endast söka sig till tandläkaren i samband med oro för hälsan eller till följd av vissa besvär kan få omfattande konsekvenser då eventuella munsjukdomar inte diagnostiseras i tid, avslutar Louise.

Om

Heymedia
Heymedia
Vestergade 48H, 2 sal
8000 Aarhus C

https://heymedia.dk/

Heymedia er danmarks førende bureau indenfor linkbuilding, pressemeddelelser og outreach.

Följ Heymedia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Heymedia

Bättre resultat än väntat för nätcasino3.8.2020 15:46:14 CESTPressmeddelande

Sedan den nya spellagen har det funnits en del oro kring spelbranschen. Inte alla företag har varit säkra på att man kommer fortsätta driva sina företag och gå runt. Det här innebär en del oro, men siffrorna visar att det inte har varit så illa som man först trodde. Även om en del minskade intäkter har skett, har det inte varit till den katastrofala nivå man först oroade sig för. Det finns flera olika orsaker till det här och det blir därför svårt att sia om framtiden. Samtidigt finns det en del diskussioner från regeringen om att göra ändringar i spellagen, vilket kan komma att minska intäkterna ytterligare.

Bluecity gör det möjligt att köpa teknik miljövänligt28.7.2020 12:49:38 CESTPressmeddelande

Annons Allt fler vill vara miljövänliga, men det är inte alltid möjligt. När det kommer till teknik är det ofta svårt att hitta en balans där man fortfarande får den teknik man vill ha, men utan att påverka miljön allt för mycket. Det har därför blivit allt vanligare att människor väljer att köpa begagnad teknik. Bluecity är ett exempel på en butik som erbjuder dig att köpa begagnad teknik. Genom att köpa exempelvis begagnade Samsung påverkar du själv inte miljön, eftersom enheten används av en ny ägare och är ändå redan tillverkad. Det kan även finnas pengar att spara för den som väljer att köpa begagnad teknik. Allt större intresse för hållbar shopping Hållbar shopping är allt vanligare och många köper produkter som tillverkats i miljövänliga material. Det här är lite svårare när det kommer till teknik, eftersom vissa av delarna inte går att tillverka i miljövänliga material. Tillverkningsprocessen kommer också att påverka miljön negativt. Det här går inte riktigt att undvika, inte m

Upphetsad.se - En spännande mötesplats på Internet15.7.2020 18:16:30 CESTPressmeddelande

Upphetsad.se är Sveriges största gratis chatt där du kan träffa nya vänner och kärleken. Att börja chatta är enkelt, ingen registrering är nödvändig och det är valfritt om man vill vara medlem. Som gäst i chattrummen har du möjlighet att vara helt anonym och du kommer igång att börja chatta med nya bekantskaper på nolltid. Sedan 2014 har sajten varit en mötesplats för chattsugna människor online som gärna vill hitta nya människor att videochatta med.

Oväntad bransch upplever ökad försäljning8.7.2020 15:36:03 CESTPressmeddelande

Ekonomin går upp och ner, det har den alltid gjort. I bra tider med högkonjunktur kan ökad försäljning bana väg för växt och utveckling, det är helt naturligt. Men i sämre tider förväntas företagen att krympa, kanske till och med avskeda personal. Naturligt går också konsumtionen i samhället ner i sådana tider, men det finns också undantagsfall. Och dessa kan minst sagt vara mer eller mindre oväntade. Företagens utveckling är en återspegling av samhällets välmående Om den ekonomiska utvecklingen hade varit linjär och helt stabil hade sannolikt mångas liv sett mycket annorlunda ut än vad de gör. I verkligheten förändras ekonomin drastiskt ofta med dramatiska och plötsliga utsving. Det gör att företagens omsättning påverkas oavsett om ett företag säljer en mobil, en kondom, en hårfön, en dildo eller något helt annat. Alla produkter som blir producerade och sålda påverkas av ekonomin. I högkonjunkturer förväntas ofta räntan att vara högre. Det betyder att konsumenterna tjänar mer pengar p

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum