Avesta kommunAvesta kommun

Tankbilsolyckan - Avesta vatten och avfall har avvecklat krisledningen

Dela

Klockan 13.44 avvecklade Avesta vatten och avfall sin krisledning.

Huvuddelen av de ytliga jordmassor som varit berörda av olyckan är bortforslade men schaktning i själva vägen återstår vilket PEAB gör åt Trafikverket. Återställning av vägen kommer PEAB göra klart under måndagen. Markprover på schaktbotten tas under fredagen för extra analys. Vattenverket kommer åter startas upp under fredagen.

Nyckelord

Kontakter

Erik Nordén
VD Avesta Vatten AB
erik.norden@avesta.se
0226-64 51 35

Bilder

Länkar

Om

Avesta kommun
Avesta kommun
Corneliusgatan 16
774 81 Avesta

0226-64 50 00https://www.avesta.se/

När du kommer till Avesta känner du styrkan i älven och värmen från människorna. En 400-årig industrihistoria blandar sig med allt det gröna, hissnande vackra i Koppardalen. Här hittar du kraften från stålet som formats vid martinugnarna under århundraden, idag en styrka hos alla de företag som hittar hit.
Här är det enkelt att verka, leva och andas. Dra några djupa andetag och dina lungor fylls av energi. Här finns plats för udda och lagom, visenter och köpcentrum. Masar och skating. Avesta är där utomhus är mer än Stora och Lilla Helvetet.

Följ Avesta kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Avesta kommun

Kompetensförsörjning är temat när Avesta kommun arrangerar Avestasamtalen 201812.11.2018 07:52Pressmeddelande

Fredagen den 30 november 2018 arrangerar Avesta kommun konferensen som lyfter den svenska basnäringens betydelse - Avestasamtalen. Varje år diskuterar nyckelpersoner från privat och offentlig sektor teman som är aktuella för basnäringen. I år är temat kompetensförsörjning. Ämnet kommer att behandlas kopplat till framtidsspaning och trender, företagens konkurrens- och attraktionskraft, utbildningssystemet och digitaliseringen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum