Avesta kommunAvesta kommun

Tankbilsolyckan - Avesta vatten och avfall har avvecklat krisledningen

Dela

Klockan 13.44 avvecklade Avesta vatten och avfall sin krisledning.

Huvuddelen av de ytliga jordmassor som varit berörda av olyckan är bortforslade men schaktning i själva vägen återstår vilket PEAB gör åt Trafikverket. Återställning av vägen kommer PEAB göra klart under måndagen. Markprover på schaktbotten tas under fredagen för extra analys. Vattenverket kommer åter startas upp under fredagen.

Nyckelord

Kontakter

Erik Nordén
VD Avesta Vatten AB
erik.norden@avesta.se
0226-64 51 35

Bilder

Länkar

Om

Avesta kommun
Avesta kommun
Corneliusgatan 16
774 81 Avesta

0226-64 50 00https://www.avesta.se/

När du kommer till Avesta känner du styrkan i älven och värmen från människorna. En 400-årig industrihistoria blandar sig med allt det gröna, hissnande vackra i Koppardalen. Här hittar du kraften från stålet som formats vid martinugnarna under århundraden, idag en styrka hos alla de företag som hittar hit.
Här är det enkelt att verka, leva och andas. Dra några djupa andetag och dina lungor fylls av energi. Här finns plats för udda och lagom, visenter och köpcentrum. Masar och skating. Avesta är där utomhus är mer än Stora och Lilla Helvetet.

Följ Avesta kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Avesta kommun

Krylbo i blickpunkten18.3.2019 16:01:26 CETPressinbjudan

Stadsdelen Krylbo i Avesta har under en period haft en negativ utveckling med ökad otrygghet. För ett halvår sedan var Krylbo i fokus i regional media. Samhället synades, granskades och beskrevs som ett otryggt samhälle i misär som ingen vill ta ansvar för. Vad hände sen? Möt politiker, polis, kommunala tjänstemän och bolag. De berättar vad som är på gång, vad som gjorts och vilka planer som finns för Krylbo och de som bor där.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum