Tario AB med huvudkontor i Stockholm, meddelar att man 2019.10.10 ingått ett samarbetsavtal med MobiMedia Solution S.A. (MMS) börsnoterat på New Connect, med huvudkontor i Warszawa, Polen

Dela

Parterna kommer att skapa ett team bestående av specialister från båda företagen för att utvärdera möjligheterna till teknisk integration och marknadsföringsstrategier för Tario AB och MobiMedia Solution S.A.

Tario AB har utvecklat en innovativ plattform för handel i onoterade aktier och har med sin teknik som mål att etablera sig i hela Europa. Mer information finns om Tario AB på sociala medier samt på www.tario.se.

Tack vare Tario AB: s teknik tillsammans med licensierade MobiMedia Solution S.A Payment-lösningar och identifikations verifiering genom www.covrsecurity.com ser parterna ytterligare möjligheter, som att lägga till ytterligare banklösningar. Bland annat få tillgång till flera bankkonton och kreditkort. Och bedriva affärsutveckling genom hela Europa.

Nyckelord

Kontakter

Tarek Fakredin E 0737084860
Te@tario.se

Bilder

Länkar

Om

Tario
Kungsgatan 10
111 43 Stockholm

http://Www.tario.se

Plattform för aktiehandel av onoterade aktier via bank API'er

Följ Tario

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.