Svenska Ishockeyförbundet

Team 20/ Juniorkronornas trupp som ska spela 2021 World Junior Summer Showcase, Plymouth, USA under tiden 18 juli – 2 augusti

Dela

Juniorkronornas säsong startar upp den 18 juli. Efter fyra dagar ihop med träningar på hemmaplan bär det av till Plymouth, USA för matcher mot Finland, USA Blå och USA Vit. Förbundskapten Tomas Montén har tagit ut truppen som ska representera Sverige.

Jag tycker det är en spännande trupp med många spelare som visade framfötterna i fjol i sina lag och nu skall ta chansen att slåss om platserna till JVM i Edmonton om sex månader. Vi såg under fjolårets pandemi-säsong att förberedelserna är viktiga för ett bra JVM-resultat och nu får vi verkligen testa oss med sex matcher på liten rink mot USA och Finland. Det ska bli otroligt inspirerande att starta resan mot Edmonton med denna trupp, säger Tomas Montén.

Målvakter

Jesper Wallstedt
Calle Clang
Carl Lindbom

Backar

Leo Lööf
Emil Andrae
Anton Olsson
Måns Forsfjäll
Simon Edvinsson
Joel Nyström
Helge Grans
William Wallinder 

Forwards

Daniel Ljungman
Jeremias Lindevall
Alexander Ljungkrantz
Åke Stakkestad
Victor Stjernborg
William Eklund
Zion Nybeck
Isak Rosén
Elliot Ekmark
Isak Garfve
Simon Robertsson
Theodor Niederbach
Oskar Olausson
Daniel Torgersson

Nyckelord

Kontakter

Tomas MonténFörbundskapten Team 20/Juniorkronorna

Tel:070-2205111

Dokument

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum