Svenska Ishockeyförbundet

Team 20 samlas för landslagsläger i Enköping, 24–29 juli

Dela

Magnus Hävelid, förbundskapten för Team 20, har tagit ut truppen som samlas för landslagsläger i Enköping, 24–29 juli.

– Lägret i Enköping är en fantastisk bra möjlighet för oss ledare att få lära känna 46 spelare som alla vill vara med och konkurrera om en plats till JVM i Halifax. Vi kommer att genomföra sex stycken träningar samt tre stycken internmatcher. Det är nu vi lägger grunden för både spelet och lagbygget, vår identitet, säger Magnus Hävelid, förbundskapten för Team 20.

Magnus Hävelid har utsett sina assisterande coacher för säsongen, som bland annat innefattar JVM i Halifax över jul och nyår: Pierre Jonsson, Gereon Dahlgren och Alexander Steen.

– Vi har totalt sju aktiviteter med gruppen under året vilket gör att vi kommer att ha en större ledarstab som alternerar under de olika samlingarna. De coacher som kommer att finnas med under JVM i Halifax är Pierre Jonsson med ansvar för backar och PK och Gereon Dahlgren med ansvar för forwards och PP. Robin Jonsson kommer att förstärka under övriga turneringar som backcoach och individuell utvecklare. Vi kommer också att få en ytterligare förstärkning i Alexander Steen som kommer att agera som scout/individuell utvecklare över säsongen och både jag och förbundet är otroligt glada över Alexanders engagemang för svensk ishockey. I Alexander får vi in enorm spetskunskap och vinnarerfarenhet av spel i både juniorlandslag, Tre Kronor och totalt 16 år i NHL. Jag är också väldigt nöjd med tränarkompetensen och erfarenheten av SHL, Allsvenskan och juniorishockey vi nu har fått in i övriga ledarstaben. Dessutom bidrar alla med ett väldigt starkt driv och stolthet i att utveckla svensk ishockey, säger förbundskapten Magnus Hävelid.

TRUPPEN

MÅLVAKTER
Viggo Andrén
Ian Blomquist
Marcus Brännman
Hugo Hävelid
Axel Mangbo
Alec Rajalin-Scharp

BACKAR
Oscar Asplund
Adam Engström
Simon Forsmark
Hugo Fransson
Dennis Good Bogg
Ludvig Jansson
Theodor Johnsson
Jonathan Myrenberg
Olle Norberg
Jakob Norèn
Calle Odelius
Anton Olsson
Elias Pettersson
Elias Salomonsson
Victor Sjöholm
Theo Wallberg

FORWARDS
Filip Björkman
Filip Bystedt
Leo Carlsson
Liam Dower Nilsson
Arvid Eljas
Lucas Forsell
Noah Hasa
Adam Hofbauer
Theo Jacobsson
Oskar Jellvik
Oliver Johansson
Gabriel Kangas
Gustav Karlsson
Oliver Moberg
Ludwig Persson
Oskar Pettersson
Simon Robertsson
Rasmus Rudslätt
William Strömgren
Alexander Suzdalev
Alexander Tell
Fabian Wagner
Liam Öhgren
Noah Östlund

PROGRAM

Se bifogad pdf för komplett tränings- och internmatchsschema.

Nyckelord

Kontakter

Dokument

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum