Svenska Ishockeyförbundet

Team Manager lämnar Kanada inför JVM i Edmonton

Dela

Juniorkronornas Team Manager lämnar JVM i Kanada då IIHF meddelat att karantänsregler brutits.

- Vi har fått beskedet att Juniorkronornas Team Manager brutit mot turneringens karantänsregler då han lämnat hotellet för att åka tillbaka till flygplatsen för att hämta kvarglömt bagage. Utifrån det regelverk som gäller ser vi ingen möjlighet att påverka det beslutet. Det känns självklart tråkigt med tanke på den redan begränsade ledarstaben vi har i Kanada. Samtidigt har jag stort förtroende för de ledare som är på plats och är vid gott mod. Vårt fokus nu är att stötta laget och vi kommer tillsätta ytterligare resurser hemifrån för att komplettera just Team Manager-rollen, säger Svenska Ishockeyförbundets generalsekreterare Johan Stark.

Eventuella frågor kring detta besvaras av Johan Stark.  

Nyckelord

Kontakter

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 362 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum