PR Direkt

Teknikdelar förstärker ledningen med tung expertis

Dela

Teknikdelar befinner sig i en starkt expansiv fas och förstärker nu ledningen med två nya nyckelroller. Med en strategisk rekrytering av ny CFO, Pontus Ternström från Boozt och CRO, Ola Jarvi från Bygghemma satsar man vidare mot högt ställda tillväxtmål och en fortsatt hög lönsamhet.

Pontus Ternström, ny CFO/ Chief Financial Officer, kommer närmast från Boozt där han verkade som Controller och har en betydande ekonomisk erfarenhet av tillväxtbolag.

Jag är glad att ha anslutit till Teknikdelar, ett bolag i en väldigt spännande fas. Jag hoppas kunna vara en central del i att förstärka förståelsen för affären och att tillsammans med ledningen och övriga medarbetare vara en del i den fortsatta utvecklingen och expansionen, säger Pontus Ternström, CFO

Ola Jarvi, CRO / Chief Revenue Officer, har arbetat inom e-handel i över 20 år, med flera tunga roller bakom sig i bl.a. CDON och BHG (Bygghemma) och kommer senast från eget konsultbolag inom e-handel och affärsutveckling.

- Efter att ha jobbat med Spares på konsultbasis i 6 månader och insett bolagets styrka tog jag beslutet att ansluta. Spares Nordic AB har stor intern kompetens och har haft en imponerande utveckling fram till nu, men framförallt ser jag stor potential framåt. Jag ser fram emot att få använda erfarenheterna från tillväxtresorna i mina tidigare roller och vara med och ta Spares till nästa nivå. Min viktigaste uppgift blir att vara drivande i den vidare tillväxten och att tillsammans med VD:n Talal Alshammari utveckla alltifrån marknadsstrategi till IT-infrastruktur, säger Ola Jarvi, CRO.

Genom att förstärka ledningen med erfarna spelare är förhoppningen att Teknikdelar ska kunna fortsätta utveckla affären med bibehållen tillväxt. Teknikdelars VD, Talal Alshammari välkomnar den utökade kompetensen till bolaget.

- Vi är otroligt glada för att Ola och Pontus har anslutit till Teknikdelarfamiljen. Deras kombinerade erfarenhet av att jobba med företag i stark tillväxt med en internationell närvaro och stort fokus på onlineförsäljning kommer att vara extremt värdefull för oss, säger Talal Alshammari, VD. 

Kontakter

Bilder

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

ROI Media ser ökad tillväxt på marknaden för låneförmedlare som erbjuder låntagare att låna 4000 kr till 60 000 kr efter investering från BGF22.11.2021 22:08:49 CET | Pressmeddelande

Med motiveringen “ett starkt team av entreprenörer och ett företag med en tydlig plan samt genuint innovativa och betydande satsningar inom sektorn” fick ROI Media Ltd. i januari i år en investering på fyra miljoner från investeringsbolaget BGF. “Den extra finansieringen från BGF kommer att möjliggöra ännu snabbare tillväxt och utöka vår marknadsandel”, uttryckte Robin Kaneteg, medgrundare och VD för ROI efter tillkännagivandet av investeringen från BGF.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum