Tekniska verken i Linköping

Tekniska verken vann 1:a pris för digital årsredovisning

Dela

För andra året i rad tog ikväll (25 oktober) Tekniska verkens digitala årsredovisning hem vinsten ”Svenska Designpriset 2018” med motiveringen: "För ett väl utfört hantverk i levande visualitet som skapar !Pad-upplevelse full av energi".

- Det är verkligen så kul att vi återigen kammade hem Svenska Designpriset! Det betyder att vi tänkt rätt när vi satsat på en digital årsredovisning, där målsättningen har varit att göra den mer levande och lättillgänglig. Bilder, illustrationer och infografik i kombination med tydliga texter är viktigt för att skapa ett engagerande innehåll. Vi vill att årsredovisningen ska vara tillgänglig för alla och då måste den fungera på alla plattformar. Den digitala versionen stämmer också väl överens med vår vision att bygga världens mest resurseffektiva region, säger Lena Grönkwist, marknadskommunikatör på Tekniska verken i Linköping.

Årsredovisningen har producerats i samarbete med Significant Bit, Edit & Björnen och Identx kommunikation. 

- Det är väldigt roligt att vårt samarbete får så mycket positiv uppmärksamhet! Att ta årsredovisningar till en bredare publik är ett spännande och utmanade arbete! Tillsammans med Tekniska verken har vi återigen visat att vi kan presentera information mot nya målgrupper på ett intressant och snyggt sätt, säger Johan André, grundare och utvecklare Significant Bit.

För mer information kontakta gärna:
Lena Grönkwist, marknadskommunikatör, Tekniska verken, 013-20 92 22
lena.gronkwist@tekniskaverken.se

Johan André, grundare och utvecklare, Significant Bit, 011-333 00 99
johan@significantbit.se

Här finns Tekniska verkens digitala årsredovisning

Svenska Designpriset har som målsättning att främja och utveckla svensk grafisk design och kommunikation. Det är en årlig tävling som är öppen för alla. Här utses Sveriges bästa grafiska designers för bland annat print, webb och mobil och fram till finalen i oktober går det att rösta på de olika nominerade bidragen. 

Nyckelord

Bilder

Om

Tekniska verken i Linköping
Tekniska verken i Linköping
Box 1500
581 15 Linköping

013 - 20 80 00https://www.tekniskaverken.se/

Tekniska verken är en del av 240 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg. Välkommen att läsa mer på tekniskaverken.se 

Tekniska verken i Linköping AB (publ) Box 1500 581 15 Linköping Besöksadress: Brogatan 1 Presskontakt: 013-20 91 40 Växel: 013-20 80 00 info@tekniskaverken.se tekniskaverken.se tekniskaverken.se/om-oss/press/

Följ Tekniska verken i Linköping

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Tekniska verken i Linköping

Nu har Tekniska verken i Linköping eldat den sista kolbiten15.3.2019 14:27:04 CETPressmeddelande

I onsdags (13 februari) eldades det allra sista kolet i kraftvärmeverket vid Resecentrum i Linköping. Tekniska verkens styrelse tog i november 2017 beslutet att fasa ut kol och fossil olja i kraftvärmeproduktionen till eldningssäsongen 2021. Nu har kolpannan slocknat för gott och kommer under sommaren att konverteras för att kunna elda återvunna och/eller förnyelsebara biobränslen istället.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum