SHL Svenska Hockeyligan AB

Telia ny exklusiv partner till SHL

Dela

Nu kliver Telia in som ny branschexklusiv partner till SHL. Partnerskapet är i linje med Telias sportsatsningar där det bästa nätet förenas med den bästa upplevelsen för att bidra till ännu större engagemang bland hockeyentusiasterna.

Precis innan startskottet för säsongen 2022/2023 står det klart att Telia kommer gå in som ny partner till SHL.

– För många är hockey en känsloladdad upplevelse. Men upplevelsen stannar inte i rinken – den delas på läktaren, på bussen, i solstolen och hemma i tv-soffan. Idag kan och förväntas du kunna segervråla med hejarklacken oavsett vart du är uppkopplad och i det har Telia har en viktig roll, säger Gina Azaric, marknadschef på Telia Sverige och fortsätter:


– Med SHL:s kompetens och vår unika bredd inom tv, mobilt och bredband kan vi tillsammans skapa ännu bättre upplevelser, och samtidigt bidra till SHL:s egen vision om att bli världens bästa hockeyupplevelse.                                                            

Säsongen 2022/2023 kommer över tusen matcher sändas från SHL, Hockeyallsvenskan och SDHL på C More och Telia Play. Utöver det kommer Telia Play att exponeras på ytor i och utanför SHL-arenor.

– Oavsett om du är på rinken, vid sidan av rinken eller ser den på din skärm - när det digitala och fysiska vävs samman ställs högre krav på både teknik och upplevelse. Nu när vi kan välkomna Telia till vår laguppställning ser vi fram emot att utforska nästa steg av digitala möjligheter, som är ett prioriterat område för vår framtid och för hockeyupplevelser i världsklass, säger Peter Allvin, kommersiell chef på SHL.

SHL startar den 17 september med sju matcher som du kan se på C More och Telia Play. 

Kontakter

Bilder

Om

SHL Svenska Hockeyligan AB
SHL Svenska Hockeyligan AB
Box 5095
121 16 Johanneshov

https://www.shl.se

SHL ska som företrädare för klubbarna i ligan tillvarata gemensamma sportsliga och kommersiella intressen, och hanterar bland annat medierättigheter samt gemensamma huvudsponsorskap. SHL ska verka för en långsiktig stark liga och för en stark svensk ishockey som står sig internationellt. Ägarna är de klubbar som spelar i SHL som säsongen 2022/2023 är: Brynäs IF, Frölunda Indians, Färjestad BK, HV71, IK Oskarshamn, Leksands IF, Linköping HC, Luleå Hockey, Malmö Redhawks, Rögle BK, Skellefteå AIK, Timrå IK, Växjö Lakers och Örebro Hockey.

Följ SHL Svenska Hockeyligan AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från SHL Svenska Hockeyligan AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum