Heymedia

Texas Instruments TI-82 Stats är gymnasieelevernas favoritgrafräknare

Dela

En grafräknare är nödvändig för den som ska studera, inte minst på gymnasiet. Det finns gott om alternativ på marknaden men trots det fortsätter vissa modeller att ligga i topp. Det handlar framförallt om Texas Instruments TI-82 STATS som fortsätter att vara gymnasieelevernas favorit.

Det kan finnas flera olika anledningar till varför just denna modell sticker ut. Framförallt handlar det antagligen om det låga priset. TI-82 är en relativt billig modell som går att köpa i nytt skick för några hundralappar. Många andra konkurrerande modeller ligger ofta på över en tusenlapp.

TI-82 fortsätter att ligga i topp

Texas Instruments har länge varit en av marknadens mest populära märken. Deras grafräknare kommer med väldigt rimliga priser och har därför varit studenternas favorit sedan länge. Det här betyder däremot inte att endast TI-82 är ett alternativ. Varumärket erbjuder flera olika modeller som lämpar sig för olika studenter.

TI är inte det enda varumärket, men är bland de mest konkurrenskraftiga. Att man bland annat erbjuder både billigare och lite dyrare modeller är en god anledning till det. Vidare får studenterna en bra garanti och alla funktioner som ens studier kommer att kräva. Att modellerna också håller väldigt länge är ett annat stort plus hos studenterna, eftersom risken alltid finns att man tappar sin räknare vid något tillfälle.

TI-84 Plus för den som vill ha lite mer

Utöver TI-82 har du även andra modeller från tillverkaren, bland annat finns TI-84 Plus CE-T. Det är en lite mer exklusiv modell, något som också priset speglar. Det är däremot en högre prestanda och man får flera bra funktioner som gör den till ett bra alternativ, För den som inte har en lika strikt budget kan TI-84 vara ett bra val.

Modellen kommer med en färgdisplay, vilket gör det enklare att se graferna man skapar med sin enhet. Vidare får studenten också fler användbara funktioner som gör den lite enklare att använda, bland annat möjligheten att enkelt byta mellan olika grafer. Kommer man att använda sin modell väldigt mycket i skolan kan det här därför vara en lite bättre grafräknare.

Utöver de ovanstående funktionerna får man också en bakgrundsbelysning, vilket gör det enklare att se allt när man ska använda den. Studenten får också ett uppladdningsbart batteri, vilket gör den mer miljövänlig och enklare att använda eftersom man slipper att tänka på batteribyte.

Gymnasieeleverna föredrar budgetmodeller

Många gymnasiestudenter har en begränsad budget. Det är däremot enda nödvändigt med en bra grafräknare, vilket kan orsaka en del problem för studenter som kommer från mindre välbärgade hushåll. Samtidigt vill många inte heller spendera stora summor på sin enhet, inte minst för den som redan vet med sig att den inte kommer att användas ofta.

Det är därför grafräknare som TI-82 är fortsatt populära bland studenterna. Det är en billigare enhet som ändå har alla de funktioner som studierna kräver. Den har visserligen ingen färgdisplay eller alla de smidiga funktionerna som man får med en TI-84, men den får jobbet gjort. Exakt vilken modell man behöver beror mycket på hur väl den ska användas och ens egen budget.

Om

Heymedia
Heymedia
Vestergade 48H, 2 sal
8000 Aarhus C

https://heymedia.dk/

Heymedia er danmarks førende bureau indenfor linkbuilding, pressemeddelelser og outreach.

Följ Heymedia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Heymedia

Bättre resultat än väntat för nätcasino3.8.2020 15:46:14 CESTPressmeddelande

Sedan den nya spellagen har det funnits en del oro kring spelbranschen. Inte alla företag har varit säkra på att man kommer fortsätta driva sina företag och gå runt. Det här innebär en del oro, men siffrorna visar att det inte har varit så illa som man först trodde. Även om en del minskade intäkter har skett, har det inte varit till den katastrofala nivå man först oroade sig för. Det finns flera olika orsaker till det här och det blir därför svårt att sia om framtiden. Samtidigt finns det en del diskussioner från regeringen om att göra ändringar i spellagen, vilket kan komma att minska intäkterna ytterligare.

Bluecity gör det möjligt att köpa teknik miljövänligt28.7.2020 12:49:38 CESTPressmeddelande

Annons Allt fler vill vara miljövänliga, men det är inte alltid möjligt. När det kommer till teknik är det ofta svårt att hitta en balans där man fortfarande får den teknik man vill ha, men utan att påverka miljön allt för mycket. Det har därför blivit allt vanligare att människor väljer att köpa begagnad teknik. Bluecity är ett exempel på en butik som erbjuder dig att köpa begagnad teknik. Genom att köpa exempelvis begagnade Samsung påverkar du själv inte miljön, eftersom enheten används av en ny ägare och är ändå redan tillverkad. Det kan även finnas pengar att spara för den som väljer att köpa begagnad teknik. Allt större intresse för hållbar shopping Hållbar shopping är allt vanligare och många köper produkter som tillverkats i miljövänliga material. Det här är lite svårare när det kommer till teknik, eftersom vissa av delarna inte går att tillverka i miljövänliga material. Tillverkningsprocessen kommer också att påverka miljön negativt. Det här går inte riktigt att undvika, inte m

Upphetsad.se - En spännande mötesplats på Internet15.7.2020 18:16:30 CESTPressmeddelande

Upphetsad.se är Sveriges största gratis chatt där du kan träffa nya vänner och kärleken. Att börja chatta är enkelt, ingen registrering är nödvändig och det är valfritt om man vill vara medlem. Som gäst i chattrummen har du möjlighet att vara helt anonym och du kommer igång att börja chatta med nya bekantskaper på nolltid. Sedan 2014 har sajten varit en mötesplats för chattsugna människor online som gärna vill hitta nya människor att videochatta med.

Oväntad bransch upplever ökad försäljning8.7.2020 15:36:03 CESTPressmeddelande

Ekonomin går upp och ner, det har den alltid gjort. I bra tider med högkonjunktur kan ökad försäljning bana väg för växt och utveckling, det är helt naturligt. Men i sämre tider förväntas företagen att krympa, kanske till och med avskeda personal. Naturligt går också konsumtionen i samhället ner i sådana tider, men det finns också undantagsfall. Och dessa kan minst sagt vara mer eller mindre oväntade. Företagens utveckling är en återspegling av samhällets välmående Om den ekonomiska utvecklingen hade varit linjär och helt stabil hade sannolikt mångas liv sett mycket annorlunda ut än vad de gör. I verkligheten förändras ekonomin drastiskt ofta med dramatiska och plötsliga utsving. Det gör att företagens omsättning påverkas oavsett om ett företag säljer en mobil, en kondom, en hårfön, en dildo eller något helt annat. Alla produkter som blir producerade och sålda påverkas av ekonomin. I högkonjunkturer förväntas ofta räntan att vara högre. Det betyder att konsumenterna tjänar mer pengar p

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum