The Family Butchers Germany GmbH

The Family Butchers Germany GmbH (TFB) återkallar produkter av försiktighetsskäl

Dela

Versmold, 3 juni 2021 – i samband med av de omfattande kvalitetskontrollerna upptäcktes kvalitetsbrister i enskilda förpackningar av varumärket Reinert Bärchen. Det kan inte uteslutas att små mängder metallstoft kan ha hamnat på produkter på grund av ett maskinfel. Enligt granskning och bedömning av oberoende experter utgör detta ingen hälsorisk. Ändå har TFB av försiktighetsskäl beslutat att återkalla eventuellt berörda produkter från handeln som en del av en allmän återkallelse och att ge konsumenterna möjlighet att byta ut dessa produkter. Kunder kan lämna tillbaka dem i respektive butiker för återbetalning av inköpspriset utan att behöva visa kvittot. Detta gäller för följande produkter:

Reinert Bärchen-Wurst (mortadellakorv):
Alla produkter med ett bäst före-datum före och till och med 5 juli 2021

Kontakter

impact Agentur für Kommunikation GmbH
Esther Ritthoff
Beim Alten Gaswerk 5
22761 Hamburg, Tyskland
Telefon: +46 40 4313023-3
E-post: e.ritthoff@impact.ag

Bilder

Om

The Family Butchers Germany GmbH
The Family Butchers Germany GmbHOm The Family Butchers

The Family Butchers (TFB) är Tysklands näst största korvföretag med åtta produktionsanläggningar, 2 400 anställda och en årlig omsättning på 720 miljoner euro. Familjeföretaget har många års erfarenhet och kompetens som produktionsspecialist för varumärken och även som märkestillverkare för välkända varumärken såsom Reinert Bärchen, Reinert Sommerswurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz och Reinert HerzensSACHE. Därvid har innovationstanken en fast förankring i företaget: Med Reinert Bärchen-korv uppfann TFB framgångsrikt segmentet korvprodukter för barn och lanserade med Reinert HerzensSACHE det första korvmärket tillverkat av 100 % antibiotikafri uppfödning på den tyska marknaden. Varje år produceras mer än 660 miljoner självbetjäningsprodukter, därvid omfattar portföljen allt från klassisk råkorv, varmkorv och kokkorv till skapelser med avseende på kryddvarianter och hybridprodukter för självbetjäningshyllan, men också för servicedisken.

Följ The Family Butchers Germany GmbH

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.