Bingolotto

Thomas Di Leva i BingoLotto

Dela

På söndag gästar sångaren och låtskrivaren Thomas Di Leva Bingolotto. Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson.

Foto:Mattias Edwall
Foto:Mattias Edwall

Thomas Di Leva i BingoLotto

Den fredsälskande Thomas Di Leva är en av våra allra mest populära och välkända artister. Han har varit verksam sedan skivdebuten 1980 och senaste skivan Ord och inga visor kom 2015. En karriär som sträcker sig över 18 skivor och 35 år!

Thomas har släppt storsäljande alster som Vem ska jag tro på, Vi har bara varandra, Dansa din djävul och Miraklet. 2012 debuterade Di Leva i Melodifestivalen med låten Ge aldrig upp, hans hittills enda framträdande i tävlingen. 

I våras gjorde Thomas succé med sin första egna show Changes, en hyllning till David Bowie, på anrika Hamburger Börs i Stockholm. En fascinerande konsert i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva. Till våren

byggs showen om till en glittrade konsertturné som rullar ut i landet under våren 2019. 

Idag är Di Leva högaktuell med nya singeln Jag behöver ingen ledare och en ny kyrkoturné hösten 2018. På söndag ser ni honom i BingoLotto.

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson.

BingoLotto – Söndag 7 oktober kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto:Mattias Edwall
Foto:Mattias Edwall
Ladda ned bild

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum