Thon Property AB

Thon Property stärker sitt team och rekryterar två fastighetschefer

Dela

Isabella Andersson har värvats för sin breda kunskap och gedigna erfarenhet inom fastighetsutveckling och ansluter till sitt nya team som fastighetschef i augusti. Samtidigt ansluter Kevin Bäckström som assisterande fastighetschef. Han har värvats för sin expertis inom uthyrning och kontraktsförvaltning.

Töcksfors Shoppingcenter - Rendering för pågående  utbyggnad. FOTO: Hille Melbye arkitekter
Töcksfors Shoppingcenter - Rendering för pågående utbyggnad. FOTO: Hille Melbye arkitekter

–”Isabellas spetskompetenser samt breda kunskapsområde från olika delar av branschen i kombination med sin långa erfarenhet ser vi som ett mycket starkt komplement till vårt team av fastighetschefer. Även Kevin kommer att kunna stötta vårt vassa team på ett fint sätt", säger Hallgeir Åndal, VD Thon Property AB.

Isabella har en gedigen karriär med 25 år inom fastighetsutveckling och förvaltning. Hon kommer närmast från Newsec där hon som fastighetschef ansvarat för två större köpcentrum och flertalet handelsplatser. Hennes erfarenheter från olika tjänster inom asset management, fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning ger henne fördelar i sin kommande tjänst som fastighetschef i det expansiva bolaget, Thon Property.

Kevin som närmast kommer från CBRE har främst arbetat med fastighetsförvalning inom köpcenter samt teknisk förvaltning inom kontor, lager och logistik mm. Kevin ansluter teamet som assisterande fastighetschef i en mer allomfattande roll tillsammans med de övriga fastighetscheferna på Thon Property. 

Thon Property, som är en del av Olav Thon Gruppen, är ett bolag med en unik långsiktighet i branschen och kan erbjuda spännande projekt.

–"Med nuvarande elva köpcenter i den svenska portföljen och ambitioner om framtida expansioner så är det naturligt att bygga vidare på teamet." fortsätter Åndal.

Det pågår just nu stora projekt i flertalet av Thon Propertys fastigheter, bl.a. Familia, Torp köpcentrum och Töcksfors Shoppingcenter.

–"Min nya arbetsgivare Thon Property befinner sig i ett otroligt spännande läge med många roliga utmaningar och spännande projekt. Jag kommer få möjligheten att utveckla fastigheter och handelsområden både långsiktigt och hållbart.", säger Isabella Andersson.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Töcksfors Shoppingcenter - Rendering för pågående  utbyggnad. FOTO: Hille Melbye arkitekter
Töcksfors Shoppingcenter - Rendering för pågående utbyggnad. FOTO: Hille Melbye arkitekter
Ladda ned bild

Länkar

Om

Thon Property AB
Thon Property AB
Kungsgatan 42
11135 Stockholm

08-40 300 330http://www.thonproperty.se

Thon Property - En del av Olav Thon Gruppen

Thon Property är den svenska fastighetsdivisionen i Olav Thon Gruppen som ägs av Olav Thon Stiftelsen. Olav Thon Gruppen äger c:a 500 fastigheter i Norge och 25 i utlandet samt äger/förvaltar 90 köpcenter i Norge och 12 i Sverige.

Följ Thon Property AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Thon Property AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum