Ticket

Ticket blir återförsäljare till OLKA Sportresor

Dela

OLKA Sportresor är en av Sveriges främsta leverantörer inom sportresor. Nu gör de genom sitt varumärke OLKA Express entré hos Tickets samtliga 49 butiker i landet. Det innebär att svenskar som vill se fotboll, tennis eller Formel 1 på semestern kan boka hela sin resa hos Sveriges största privatresebyråkedja.

Nu kan du boka biljetter till sportevenemang hos Ticket
Nu kan du boka biljetter till sportevenemang hos Ticket

OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett välkänt varumärke i resebranschen inom sportresor som fotboll, tennis och Formel 1. Genom samarbetet får de en lokal närvaro på 35 orter i landet där Ticket har resebutiker.

- Vi är väldigt glada och stolta att Ticket har valt att inleda ett samarbete med OLKA Express för inköp av sina biljetter för sportresor. Vår ambition har det senaste året varit att stärka vårt erbjudande med fler klubbar, ligor, sporter och events och då är det såklart extra kul att vi får chansen att inleda den här typen av samarbeten, säger Joel Gustafsson, VD för OLKA Sportresor.

Ticket grundades 1989 och är Sveriges största privatresebyråkedja. Genom samarbetet får Tickets kunder nu möjlighet att boka skräddarsydda sportresor med flyg, boende, transfer och matchbiljetter inkluderade efter kundens behov.

- Att kunna erbjuda våra kunder biljetter till sportevenemang är jätteroligt. Detta är en upplevelse som både kan vara en krydda på semestern eller huvudsyftet med hela resan, och det är något vi såklart är glada över att nu ha i vårt utbud så att kunderna kan boka hela resan på ett ställe, säger Mirja Epäilys, Produktchef på Ticket.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Nu kan du boka biljetter till sportevenemang hos Ticket
Nu kan du boka biljetter till sportevenemang hos Ticket
Ladda ned bild

Om

Ticket
Ticket
Värmdövägen 84
131 08 Nacka

https://www.ticket.se/

Ticket Privatresor är Nordens största privatresebyråkedja med en omsättning på ca 6,5 miljarder kr, som ägs av det privata investmentbolaget Braganza. Under varumärkena Ticket, Airngo och Charter erbjuder vi marknadens bästa utbud av resor från över 400 olika flygbolag, charterbolag, researrangörer, rederier, hotell och hyrbilsföretag. Verksamheten drivs idag genom 16 sajter i 10 länder tillsammans med ett 70-tal butiker i Sverige och Norge där online och butik samverkar under en omnikanal-strategi. Marknadsandelen uppgår till cirka 25 procent av alla privatresor sålda genom fysiska resebyråer och nätresebyråer i Sverige. Bolaget har ca 350 årsanställda.

 

https://www.ticket.se/blogg/ 

Följ Ticket

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ticket

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum