Ticket

Ticket vinner pris som Sveriges bästa onlineresebyrå

Dela

Travel News, Sveriges ledande branschtidning inom rese- och turismindustrin, har instiftat ett nytt pris i besöksnäringsikonens Wilhelmina Skoghs anda. Priset, som delas ut i olika kategorier, tilldelas företag eller personer som utmärker sig genom exempelvis innovation eller enastående service och hög kvalitet. Vinnaren av den första kategorin, Sveriges bästa onlineresebyrå, är Ticket.

- Vi vill vara enkla och användarvänliga. Vi håller våra kunder i handen och ringer gärna upp inom 60 sekunder om de lämnar sitt telefonnummer på sajten, säger Pelle Svensson, Försäljningschef Online.

Vinnaren av detta pris tas fram av Resegeometri/Nordic Benchs årliga mätning Svenska Privatresebarometern. Resegeometri/Nordic Bench är ett oberoende analysinstitut kring flertalet branscher, bland annat resebranschen, och tillhandahåller även konsumentinformation för resenärer. Undersökningen är baserad på frågor som ”Har du erfarenhet av någon av nedanstående bokningssajter?” och ”Vad är utmärkande för en bra bokningssajt enligt dig?”, där det framkom att tydlig information kring resans pris och innehåll, inklusive att det inte tillkommer några överraskande tillägg, i kombination med användarvänlighet värderas högst.

- Tickets målsättning är att hela tiden vara bäst på service, oavsett var du kommer i kontakt med företaget. Vi har en tydlig omnikanalstrategi och varje kund ska mötas av samma känsla för Ticket oavsett om de väljer att boka resan online eller i butik, säger Katarina Daniels, PR och kommunikationsansvarig hos Ticket.

Det var hård konkurrens i kategorin bästa resesajt, där hela tolv sajter lyckades komma upp i tillräckligt höga poäng för att bli nominerade. Ticket är därför mycket stolta och hedrade över att med god marginal få motta priset som Sveriges bästa onlineresebyrå.

För mer information kontakta:
Katarina Daniels
PR- och kommunikationsansvarig Ticket Privatresor
katarina.daniels@ticket.se, 073-683 06 32

Kontakter

Om

Ticket
Ticket
Värmdövägen 84
131 08 Nacka

https://www.ticket.se/

Ticket Privatresor är Nordens största privatresebyråkedja med en omsättning på ca 7 miljarder kr, som ägs av det privata investmentbolaget Braganza. Under varumärkena Ticket, Airngo och Charter erbjuder vi marknadens bästa utbud av resor från över 400 olika flygbolag, charterbolag, researrangörer, rederier, hotell och hyrbilsföretag. Verksamheten drivs idag genom 16 sajter i 10 länder tillsammans med ett 70-tal butiker i Sverige och Norge där online och butik samverkar under en omnikanal-strategi. Marknadsandelen uppgår till cirka 25 procent av alla privatresor sålda genom fysiska resebyråer och nätresebyråer i Sverige. Bolaget har ca 350 årsanställda.

 

https://www.ticket.se/blogg/ 

Följ Ticket

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ticket

Många beredda att förändra sitt beteende för att minska klimatpåverkan – få vill avstå utlandsresan1.11.2018 14:45Pressmeddelande

Hälften av svenskarna kan tänka sig att sopsortera eller minimera sitt plastanvändande för att minska sin klimatpåverkan. Var fjärde svensk är villig att äta mindre kött eller avstå från att ta flyget inrikes. Endast en tiondel av svenskarna är däremot beredda att shoppa mindre eller avstå från att flyga utomlands. Endast 4 procent av svenskarna kan inte tänka sig att göra några omställningar alls. Detta visar Tickets senaste Sifoundersökning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum