Ticket

Ticket vinner pris som Sveriges bästa onlineresebyrå

Dela

Travel News, Sveriges ledande branschtidning inom rese- och turismindustrin, har instiftat ett nytt pris i besöksnäringsikonens Wilhelmina Skoghs anda. Priset, som delas ut i olika kategorier, tilldelas företag eller personer som utmärker sig genom exempelvis innovation eller enastående service och hög kvalitet. Vinnaren av den första kategorin, Sveriges bästa onlineresebyrå, är Ticket.

- Vi vill vara enkla och användarvänliga. Vi håller våra kunder i handen och ringer gärna upp inom 60 sekunder om de lämnar sitt telefonnummer på sajten, säger Pelle Svensson, Försäljningschef Online.

Vinnaren av detta pris tas fram av Resegeometri/Nordic Benchs årliga mätning Svenska Privatresebarometern. Resegeometri/Nordic Bench är ett oberoende analysinstitut kring flertalet branscher, bland annat resebranschen, och tillhandahåller även konsumentinformation för resenärer. Undersökningen är baserad på frågor som ”Har du erfarenhet av någon av nedanstående bokningssajter?” och ”Vad är utmärkande för en bra bokningssajt enligt dig?”, där det framkom att tydlig information kring resans pris och innehåll, inklusive att det inte tillkommer några överraskande tillägg, i kombination med användarvänlighet värderas högst.

- Tickets målsättning är att hela tiden vara bäst på service, oavsett var du kommer i kontakt med företaget. Vi har en tydlig omnikanalstrategi och varje kund ska mötas av samma känsla för Ticket oavsett om de väljer att boka resan online eller i butik, säger Katarina Daniels, PR och kommunikationsansvarig hos Ticket.

Det var hård konkurrens i kategorin bästa resesajt, där hela tolv sajter lyckades komma upp i tillräckligt höga poäng för att bli nominerade. Ticket är därför mycket stolta och hedrade över att med god marginal få motta priset som Sveriges bästa onlineresebyrå.

För mer information kontakta:
Katarina Daniels
PR- och kommunikationsansvarig Ticket Privatresor
katarina.daniels@ticket.se, 073-683 06 32

Kontakter

Om

Ticket
Ticket
Värmdövägen 84
131 08 Nacka

https://www.ticket.se/

Ticket Privatresor är Nordens största privatresebyråkedja med en omsättning på ca 6,5 miljarder kr, som ägs av det privata investmentbolaget Braganza. Under varumärkena Ticket, Airngo och Charter erbjuder vi marknadens bästa utbud av resor från över 400 olika flygbolag, charterbolag, researrangörer, rederier, hotell och hyrbilsföretag. Verksamheten drivs idag genom 16 sajter i 10 länder tillsammans med ett 70-tal butiker i Sverige och Norge där online och butik samverkar under en omnikanal-strategi. Marknadsandelen uppgår till cirka 25 procent av alla privatresor sålda genom fysiska resebyråer och nätresebyråer i Sverige. Bolaget har ca 350 årsanställda.

 

https://www.ticket.se/blogg/ 

Följ Ticket

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ticket

Split går om Mallorca som mest bokade resmål i sommar24.2.2020 07:50:00 CETPressmeddelande

Fler svenskar än i fjol vill resa utomlands i sommar, och resebokningarna ökar med knappt 12 procent. Den nutida klassikern Split, som är inkörsporten till Kroatiens alla ljuvliga sol- och badresmål, tar över som det mest bokade resmålet efter Mallorca, som under lång tid legat på plats nummer ett. Även Bangkok ökar rejält, men Lissabon är dock sommarens främsta reseraket, enligt ny statistik från Ticket.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum