Ticket

Ticket vinner pris som Sveriges bästa onlineresebyrå

Dela

Travel News, Sveriges ledande branschtidning inom rese- och turismindustrin, har instiftat ett nytt pris i besöksnäringsikonens Wilhelmina Skoghs anda. Priset, som delas ut i olika kategorier, tilldelas företag eller personer som utmärker sig genom exempelvis innovation eller enastående service och hög kvalitet. Vinnaren av den första kategorin, Sveriges bästa onlineresebyrå, är Ticket.

- Vi vill vara enkla och användarvänliga. Vi håller våra kunder i handen och ringer gärna upp inom 60 sekunder om de lämnar sitt telefonnummer på sajten, säger Pelle Svensson, Försäljningschef Online.

Vinnaren av detta pris tas fram av Resegeometri/Nordic Benchs årliga mätning Svenska Privatresebarometern. Resegeometri/Nordic Bench är ett oberoende analysinstitut kring flertalet branscher, bland annat resebranschen, och tillhandahåller även konsumentinformation för resenärer. Undersökningen är baserad på frågor som ”Har du erfarenhet av någon av nedanstående bokningssajter?” och ”Vad är utmärkande för en bra bokningssajt enligt dig?”, där det framkom att tydlig information kring resans pris och innehåll, inklusive att det inte tillkommer några överraskande tillägg, i kombination med användarvänlighet värderas högst.

- Tickets målsättning är att hela tiden vara bäst på service, oavsett var du kommer i kontakt med företaget. Vi har en tydlig omnikanalstrategi och varje kund ska mötas av samma känsla för Ticket oavsett om de väljer att boka resan online eller i butik, säger Katarina Daniels, PR och kommunikationsansvarig hos Ticket.

Det var hård konkurrens i kategorin bästa resesajt, där hela tolv sajter lyckades komma upp i tillräckligt höga poäng för att bli nominerade. Ticket är därför mycket stolta och hedrade över att med god marginal få motta priset som Sveriges bästa onlineresebyrå.

För mer information kontakta:
Katarina Daniels
PR- och kommunikationsansvarig Ticket Privatresor
katarina.daniels@ticket.se, 073-683 06 32

Kontakter

Om

Ticket
Ticket
Värmdövägen 84
131 08 Nacka

https://www.ticket.se/

Ticket Privatresor är Nordens största privatresebyråkedja med en omsättning på ca 6,5 miljarder kr, som ägs av det privata investmentbolaget Braganza. Under varumärkena Ticket, Airngo och Charter erbjuder vi marknadens bästa utbud av resor från över 400 olika flygbolag, charterbolag, researrangörer, rederier, hotell och hyrbilsföretag. Verksamheten drivs idag genom 16 sajter i 10 länder tillsammans med ett 70-tal butiker i Sverige och Norge där online och butik samverkar under en omnikanal-strategi. Marknadsandelen uppgår till cirka 25 procent av alla privatresor sålda genom fysiska resebyråer och nätresebyråer i Sverige. Bolaget har ca 350 årsanställda.

 

https://www.ticket.se/blogg/ 

Följ Ticket

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ticket

Reserush till Tel Aviv för Eurovision16.5.2019 07:45:00 CESTPressmeddelande

Tel Aviv – ett spännande, exotiskt resmål som seglat upp som en av svenska resenärers trendigaste weekendstäder. Ett gigantiskt utbud av arkitektur, design, restauranger och legendariskt nattliv, tillsammans med en lång sandstrand. I år är Tel Aviv värd för Eurovision Song Contest, och svenskar som vill se Sverige tävla i semifinalen på torsdagen och naturligtvis även finalen på lördagen har gett en ökning av resebokningar till staden på 178 procent.

Kyligt vårväder ökar efterfrågan på utlandsresor10.5.2019 07:40:00 CESTPressmeddelande

Maj har hittills bjudit på betydligt kallare väder än vanligt, med snö- och hagelbyar på många håll runt om i landet. Detta har lett till att efterfrågan på utlandsresor till varmare temperaturer ökar. Många svenskar passar på att resa iväg inom de kommande veckorna, till exempel i samband med Kristi himmelsfärd eller Nationaldagen, medan andra vill garantera en varmare semester och därför ser till att solsäkra sommaren.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum