PRO-Pensionärernas Riksorganisation

Tidningen PROpensionären får ny chefredaktör

Dela

Journalisten och författaren Åke Persson är ny chefredaktör och ansvarig utgivare för PRO:s medlemstidning PROpensionären. – Jag är både glad och hedrad över uppdraget att leda arbetet med Sveriges största tidning för pensionärer, säger Åke Persson.

Åke Persson har tidigare varit redaktionschef och tf chefredaktör för PROpensionären, som utkommer åtta gånger om året till de cirka 350 000 medlemmarna i Pensionärernas Riksorganisation. 

Innan Åke Persson kom till tidningen PROpensionären, 2012, hade han haft arbetsledande befattningar på Tidningen Vi, Aftonbladets Levande Historia, Allt om Historia och Allt om Resor. Han har även jobbat som nyhetsreporter på ett flertal stora dagstidningar, med tv och som förlagsredaktör. Han är också författare, främst till historiska fackböcker.

– Det känns oerhört stimulerande att arbeta med en tidning som är så uppskattad och läst, och som ytterst syftar till att belysa och förbättra villkoren för landets pensionärer. Mixen av trivsam läsning och äldrepolitik är också attraktiv för annonsörerna. Vår samarbetspartner Annonssäljarna har redan överträffat årets annonsbudget, säger Åke Persson.

Kontakter

Åke Persson, chefredaktör, telefon: 08-701 6700, e-post: ake.persson@pro.se

Bilder

Åke Persson, chefredaktör PROpensionären
Åke Persson, chefredaktör PROpensionären
Ladda ned bild

Om

PRO-Pensionärernas Riksorganisation
PRO-Pensionärernas Riksorganisation
Box 3274
103 65 Stockholm

08-701 67 00http://www.pro.se

PRO, Pensionärernas Riksorganisation, är Sveriges största pensionärsorganisation med föreningar runt om i hela landet.

Följ PRO-Pensionärernas Riksorganisation

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PRO-Pensionärernas Riksorganisation

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum