Enköpings kommun

Tidningen Vårt Enköping nominerad till Publishingpriset!

Dela

Enköpings kommun har blivit nominerade till Publishingpriset för vår medborgartidning Vårt Enköping.

Foto på tidningen Vårt Enköping.
Foto på tidningen Vårt Enköping.

Publishingpriset är en årlig jurybedömd pristävling för tidningar, tidskrifter, böcker, andra trycksaker, filmer och webbplatser. I år blev vi nominerade för vår medborgartidning Vårt Enköping.

– Oavsett vinst eller inte så är det fantastiskt kul att vi blev nominerade, eftersom vi lägger ner så mycket tid och själ i varje nummer. Alla som är delaktiga i tidningen, på ett eller annat sätt, ska känna sig riktigt nöjda över denna nominering, säger Emma Larsson, redaktör för Vårt Enköping.

Vårt Enköping är en av sex nominerade i kategorin medborgartidningar och den 17 november tillkännages vinnaren.

Håll utkik efter nästa nummer

Lagom till första advent släpper vi ett rykande färskt nummer av Vårt Enköping. I den kommer du bland annat få läsa spännande Hemma hos-reportage, få tips på vinteraktiviteter i Enköping och veta vad som är aktuellt i kommunen.

– Tidningen Vårt Enköping tar dig med på en resa genom Sveriges närmaste stad. Med Vårt Enköping vill vi ge invånare intressant samhällsinformation, berätta om Enköping som plats och allt fantastiskt som finns att göra i kommunen, säger Emma Larsson.

Tidningen delas ut som samhällsinformation till alla som bor i Enköping men finns också hos kontaktcenter eller turistbyrån.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto på tidningen Vårt Enköping.
Foto på tidningen Vårt Enköping.
Ladda ned bild

Dokument

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Torggatan 21
749 35 Enköping

0171- 62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum