Apollo

Till helgen inviger Apollo sommaren med flera flyg till Grekland

Dela

Tack vare vaccinationsframgångar och en minskad smittspridning kan Grekland välkomna internationella besökare från och med den 15 maj. Apollo, Nordens största arrangör av resor till Grekland, flyger till helgen både till Kreta, Rhodos och Epirus - Parga och Sivota.

 Grekland har de senaste veckorna stegvis lättat på restriktioner och bland annat öppnat restauranger, barer och caféer. Till helgen öppnar Grekland upp helt för utländsk turism och Apollo inviger sommarsäsongen med flyg till Kreta, Rhodos och Epirusområdet och längre fram i juni öppnar vi fler destinationer. Vi har många nyheter i år och det känns bra att äntligen få visa upp allt detta under trygga former, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör Apollo. Vi har utvecklat resevillkoren och ökat tryggheten och flexibiliteten för kunderna i det vi kallar för det ”trygga valet”. Det ska gå lätt att boka och lika lätt avboka och kan man av något skäl inte resa betalar Apollo alltid snabbt tillbaka kundens pengar.

Apollo uppdaterar löpande informationen på hemsidan om inresebestämmelser och vilka restriktioner som gäller i respektive land. Dessutom finns som vanligt Apollos destinationspersonal på plats.

Den som har valt Grekland till helgen kommer att ha stor chans till strålande sol, kristallblått hav och härlig försommarvärme i ett land som stadigt återgår till ett mer normalt vardagsliv. För inresan gäller än så länge att resenären ska ha fyllt i formuläret Passenger Location Form samt kunna uppvisa ett negativt PCR-test. Många av Apollos destinationer ligger dessutom i regioner med låga eller inga smittal och med god progress i vaccinationsprocessen.

 Bokningstrenden är just nu starkt positivt, vi bokar mer än dubbelt så många passagerare per dag just nu än vad vi gjorde för två veckor sedan och trenden fortsätter uppåt ser det ut som, troligtvis allt eftersom vaccinering rullar på, fortsätter Nina Hornewall.

Med på flyget till Preveza, Epirus, den 17 maj finns också cirka 100 olympiska elitidrottare på väg till nya sporthotellet Sivota Retreat och ett olympiskt träningsläger som förberedelse för de kommande olympiska spelen.

Apollos avgångar till Grekland från och med lördagen 15/5:

- Kreta (Stockholm)
- Rhodos (Stockholm)
- Parga/Lefkas/Sivota (Stockholm och Göteborg)

Fler resmål i Grekland från fler flygplatser i Sverige kommer att starta upp i slutet av maj och under juni månad.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo utökar sitt hemesterbjudande i Norden med nya hotell på flera nya platser runt om i Sverige, Norge och Danmark20.5.2021 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under våren 2020 lanserade Apollo sin stora semestersatsning i Norden. Satsningen blev en stor succé och tusentals kunder semestrade med Apollo på hemmaplan. Både denna vinter och inför sommaren 2021 har arbetet med att skapa minnesvärda semesterupplevelser fortsatt och till sommaren adderas ett flertal hotellpärlor till Apollos nordiska program.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum