AF Gruppen Sverige

Tilldelats kontrakt av Forsvarsbygg

Dela

AF Gruppen (AFG) har av Forsvarsbygg valts som entreprenör för utförandet av entreprenaden Tank- och processanläggning på Ørlandet.

Ill. foto. Credit: Forsvaret
Ill. foto. Credit: Forsvaret

Arbetet utförs vid Ørland flygflottilj och omfattar byggandet av en ny bränsleanläggning för F35-planen.

Arbetet startar i januari 2020 och beräknas vara klart under sommaren 2021. Kontraktet är en totalentreprenad och värdet uppskattas till MNOK 178 exkl. moms.

-    Vi är glada över att ha blivit valda och att kunna erbjuda den kompetens och kapacitet som efterfrågas i projektet. Under flera år har vi genomfört flera entreprenader på Ørlandet och vi är mycket nöjda med att Forsvarsbygg valde AF Gruppen för ännu ett projekt, säger Arild Moe, koncerndirektör för AF Gruppen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ill. foto. Credit: Forsvaret
Ill. foto. Credit: Forsvaret
Ladda ned bild

Om

AF Gruppen Sverige
AF Gruppen Sverige
Vasagatan 45
411 37 Göteborg

031-762 40 00http://www.afgruppen.se

AF Gruppen är en av Norges ledande bygg- och industrikoncerner med 5700 medarbetare i Norge, Sverige, Kina, Storbritannien och Litauen. Koncernen omsätter 18,8 miljarder NKR (2018) och bolaget är noterat på Oslo Børs.

Verksamheten omfattar bygg, anläggning, projektutveckling, offshore, energi- och miljöteknologi. I Sverige bedriver koncernen verksamhet inom bygg, anläggning, projektutveckling och miljö.

AF Gruppen Sverige består av AF Bygg Göteborg, AF Projektutveckling, AF Bygg Syd, AF Härnösand Byggreturer, HMB Construction, Kanonaden Entreprenad, Pålplintar och Betonmast.

www.afgruppen.se

Följ AF Gruppen Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från AF Gruppen Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum