Jönköpings kommun

Tillfällig distansundervisning för klass på Per Brahegymnasiet

Dela

På grund av konstaterad smitta och hög frånvaro har gymnasiechefen för Per Brahegymnasiet beslutat att införa tillfällig distansundervisning för en av klasserna på skolan, från lunch idag fredag till och med måndag 13 september. Beslutet är taget i samråd med Region Jönköpings län.

Eleverna kommer omgående att gå hem från skolan för att istället ha distansundervisning. Övriga klasser kommer ha undervisning i skolan som vanligt. Förhoppningen är att de berörda eleverna på de båda skolorna ska kunna komma tillbaka till skolan igen för undervisning tisdagen 14 september.

Övriga elever på skolan ombeds vara uppmärksamma på symptom, stanna hemma vid minsta symptom och då covid-testa sig på sin vårdcentral.

Skolan följer utvecklingen och måndagen 13 september kommer information via Vklass om återgång eller eventuellt förlängning.

Kontakt:

Oskar Cronodal
Gymnasiechef
036-10 54 72

Hälsorelaterade frågor:
Jenny Lorefors
Skolläkare
073-388 99 33

 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum