Jönköpings kommun

Tillfällig distansundervisning i klasser på Junedalsskolan och Erik Dahlbergsgymnasiet

Dela

På grund av konstaterad coronasmitta och hög frånvaro införs tillfällig distansundervisning i klass 8i på Junedalsskolan samt klass TE20D Erik Dahlbergsgymnasiet.

Respektive verksamhetschef har beslutat införa tillfällig distansundervisning i de båda klasserna från eftermiddagen idag onsdag till och med måndag 6 september. Beslutet är taget i samråd med Region Jönköpings län.

Eleverna kommer omgående att gå hem från skolan för att istället ha distansundervisning. Övriga klasser kommer ha undervisning i skolan som vanligt. Förhoppningen är att de berörda eleverna på de båda skolorna ska kunna komma tillbaka till skolan igen för undervisning tisdagen 7 september.

Övriga elever ombeds vara uppmärksamma på symtom, stanna hemma vid minsta symtom och då covid-testa sig på sin vårdcentral.

De båda skolorna följer utvecklingen och på måndag kommer information via Vklass om återgång eller eventuellt förlängning.

Kontakt:

Verksamhetsfrågor Junedalsskolan:
Charlotte Olsson
Verksamhetschef grundskola
036-10 67 40

Verksamhetsfrågor Erik Dahlbergsgymnasiet:
Henrik Natt och Dag
Gymnasiechef
036-10 24 46

Hälsorelaterade frågor:
Jenny Lorefors
Skolläkare
073-388 99 33

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum