Norrköpings kommun

Tillförordnad vd utsedd för Upplev Norrköping och Louis De Geer Konsert & Kongress

Dela

Den 14 augusti meddelades att Magnus Nilsson, vd för Louis De Geer Konsert & Kongress och Upplev Norrköping kommer att sluta. Nu har tillförordnad vd för bolagen utsetts.

Foto: Norrköpings kommun
Foto: Norrköpings kommun

Göran Lindgren har utsetts till tillförordnad vd för Upplev Norrköping och Liselotte Andersson till tillförordnad vd för Louis De Geer Konsert & Kongress. Liselotte Andersson var tidigare platschef och restaurangansvarig på Louis De Geer. Göran Lindgren är finansdirektör och ordförande i flera av Norrköpings kommunala bolag, bland annat Norrköping Spårvägar AB, Symfoniorkestern i Norrköping AB och Norrköping Parkering AB.

– Jag är glad över att vi lyckats hitta en lösning så här pass snabbt, och med sådana kompetenta personer som Liselotte Andersson och Göran Lindgren. Under deras ledning kan verksamheten inom Louis De Geer Konsert & Kongress och Upplev Norrköping fortgå som planerat, säger Martin Andreae, kommundirektör.

Kontaktperson:
Martin Andreae
Titel: kommundirektör
Telefon: 0730-20 28 58

__________________________________________________________________________________
Avsändare: Louise Flygt, kommunikationsdirektör
Telefon: 076-128 11 94

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Norrköpings kommun
Foto: Norrköpings kommun
Ladda ned bild

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Let's create Norrköping!
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum