EVRY

Timrå kommun förlänger samarbetet med EVRY

Dela

(Stockholm, 30 mars 2016) EVRY har tecknat en avtalsförlängning med Timrå kommun som innebär att EVRY får fortsatt ansvar för helhetsleveransen av kommunens IT-stöd. Leveransen är helt tjänstebaserad och syftar till att ge medarbetare och invånare en kostnadseffektiv, flexibel lösning med hög service och kvalitet. Det förlängda samarbetet gäller till och med mars 2020. Avtalsförlängningen har ett ordervärde om cirka 20 MSEK.

Den outsourcade IT-miljön omfattar bland annat Service Desk, användarnära funktioner som IT-arbetsplats och skrivare samt kommunikation och drift av verksamhetens servrar och applikationer.

”Med det här förlängda avtalet får vi fortsatt säker tillgång till ett flexibelt IT-stöd som gör att vi kan möta kommunens behov både i dag och framöver. Samarbetet med EVRY har fungerat bra och vi ser nu fram emot att utveckla det ytterligare, med det gemensamma målet att invånare och medarbetare ska ha tillgång till en modern, användarvänlig IT-miljö och bra tjänster där digitaliseringen inom kommunen är allt viktigare”, säger Stefan Eriksson, Upphandling/IT-chef, Timrå kommun.

”EVRYs långsiktiga satsning på lösningar för kunder inom den offentliga sektorn är strategisk och mycket viktig. Därför är vi också glada att en flerårig kund som Timrå kommun nu vill förlänga samarbetet. Vi uppfattar inte minst att flexibiliteten är en avgörande framgångsfaktor när det gäller lösningar av det här slaget. Det krävs ett smidigt, effektivt stöd som kan anpassas och möta kraven både i dag och imorgon”, säger Fredrik Almén, Sverigechef EVRY.

”Vi ser hur viktig den digitala agendan är för flertalet kommuner när det gäller att bidra till ett bra innovationsklimat, för att ge bästa tänkbara service och e-tjänster till såväl medborgare som medarbetare och privata samarbetspartner. Därför är det också ett gott betyg att vi nu får fortsatt förtroende att vara Timrå kommuns samarbetspartner i de här frågorna”, säger Peter Sjödahl, enhetschef EVRY.

Timrå kommun ligger i Västernorrlands län mitt i Sverige och har cirka 18 000 invånare. Inom kommunens verksamheter finns totalt cirka 1 800 anställda.   

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

EVRY
EVRY
Ekensbergsvägen 113
171 79 Solna

+46 10 588 00 00https://www.evry.se

Om EVRY

EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Vi hjälper våra kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.

EVRYs ungefär 9 000 medarbetare kombinerar lokal närvaro med en global leveransmodell och är ett bevis på att nordiska kunder får bäst service av dem som har en sann förståelse för nordiska företags förutsättningar och utmaningar. EVRY har en årlig omsättning på nästan 13 miljarder SEK och ägs av investmentbolaget Apax. Den svenska verksamheten har en årlig omsättning på ca 3,6 miljarder SEK och finns på 25 orter med 2 300 medarbetare.

 

 

 

Följ EVRY

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från EVRY

EVRY ASA: Fortsatt omsättningstillväxt och kraftigt förbättrad marginal jämfört med föregående år1.11.2017 11:25Pressmeddelande

(Fornebu den 1 november 2017) EVRY rapporterade en ökad omsättning samt ökade marginaler för det tredje kvartalet 2017 jämfört med samma kvartal föregående år. Företaget har upplevt positiv intäktstillväxt inom alla affärssegment under tredje kvartalet 2017 och de förbättrade marginalerna är resultatet av en effektiv affärsmodell och genomförandet av alla strategiska åtgärder som har inletts de senaste kvartalen.

EVRY ingår avsiktsförklaring om köp av Samlink för att stärka sin position i den finska bankmarknaden29.3.2017 11:32Pressmeddelande

(Oslo/Helsinki 29. mars 2017) EVRY har tecknat en avsiktsförklaring och är i exklusiva diskussioner om att förvärva Oy Samlink Ab, en ledande leverantör av IT-lösningar till banker i Finland. Som en del av dessa diskussioner kommer 50 banker, som i dag betjänas av Samlink, välja EVRYs kärnbankslösning som framtida IT-plattform. Ambitionen är dessutom att växa vidare i den finska marknaden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum