Bingolotto

Tina Ahlin och Orsa Spelmän i BingoLotto

Dela

Lotta Engberg är tillbaka i BingoLotto och hon bjuder in Tina Ahlin och Orsa Spelmän till programmet. Husbandet leds av Mattias Bylund.

Tina Ahlin och Orsa Spelmän

För den breda publiken blev kompositören, pianisten och sångerskan Tina Ahlin känd som lagledare i TV-programmet Så ska det låta och hon har även haft sin egen musikhörna i SVT:s Gokväll. Orsa Spelmän behöver ingen närmare presentation. Bröderna Perra och Olle Moraeus samt Pether Olsson på dragspel och Leif Göras på fiol utgör tillsammans orkestern, en närapå institution i svenskt musikliv.

Tina Ahlin och Orsa Spelmän har spelat tillsammans i fem år. Ett lyckligt samarbete som mynnat ut i otalet konserter, sommar och julturnéer. På söndag gästar de BingoLotto.

Programledare är Lotta Engberg och husbandet leds av Mattias Bylund.

BingoLotto – Söndag 29 april kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

John Lundvik i BingoLotto15.1.2019 11:43Pressmeddelande

På söndag bjuder programledare Rickard Olsson in artisten och låtskrivaren John Lundvik till BingoLotto. Husbandet leds av Mattias Bylund. Artisten, sångaren och låtskrivaren John Lundvik fick han sitt stora genombrott 2010 efter att tillsammans med Jörgen Elofsson skrivit Kronprinsessan Victorias och Daniels bröllopsgåva "When You Tell The World You're Mine". Låten framfördes av Björn Skifs och Agnes och kom att nå stora framgångar på Svensktoppen. John är aktuell med bidraget Too late for love i Melodifestivalen 2019. Rickard Olsson är kvällens programledare och BingoLottos husband leds av Mattias Bylund. BingoLotto – Söndag 20 januari kl. 18 i TV4.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum