Åklagarmyndigheten

Tio personer begärda häktade i samband med aktion på E4:an i Solna

Dela

Åklagaren har begärt tio personer häktade misstänkta för sabotage efter att de gripits vid en aktion på E4:an vid Solna på morgonen den 29 augusti.

Det är Solna tingsrätt som sätter ut tiderna för de tio häktningsförhandlingarna.

Målnummer i Solna tingsrätt: B 7513-22. 

Kontakt

Beroende på när förhandlingstiderna blir så kommer kammaråklagare Marina Ivic att vara tillgänglig när samtliga förhandlingar är avslutade. Hon är i så fall tillgänglig i ca 30 minuter på telefon 010-562 56 19. 


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och tryggheten ökar i samhället. Vi ser till att personer som begår brott ställs till ansvar på ett rättssäkert och effektivt sätt. Åklagaren har en stark roll i rättsväsendet genom att utreda brott, fatta beslut om åtal ska väckas och att processa i domstol. Det står en åklagare bakom varje anhållen, häktad eller dömd person.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

Dom i mål om grovt fornminnesbrott i samband med dykningar - uppdaterad med ny tid för dom och mediakontakt29.9.2022 08:30:00 CEST | Pressmeddelande

Fredag den 30 september kl. 11 meddelar Kalmar tingsrätt dom i ett mål där fyra män är åtalade för grovt fornminnesbrott i samband med dykningar vid skeppsvrak som klassas som fornlämningar. Männen misstänks ha tillägnat sig föremål från fartygslämningar och förstört lämningarna. Åklagaren är tillgänglig för media under fredagen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum