Ving Sverige AB

Tio undangömda hotell i Vings program

Dela

Vem drömmer sig inte bort till en härlig strand, långt bort från trängsel och turiststråk, ibland? För dem som söker lugn och ro har Ving en rad perfekta hotell. Unika, genuina och på sitt sätt lyxiga hotell i fantastiska miljöer med tropisk grönska och kritvita drömstränder, där man har all tid för att helt och hållet koppla av och njuta av sin semester.

Constance Moofushi, Vings bildarkiv. 

En allt större del av semestern handlar om att komma bort från vardagens alla måsten och komma hem utvilad med många härliga minnen, gärna från en härlig strand på någon exotisk plats. Hur man bor på resan spelar stor roll för helhetsupplevelsen och alla som söker en lugnare semester vill jag rekommendera att ta en titt på Maldiverna, säger Anna Hagberg, tf. informationschef på Ving.

– Att resa till Maldiverna är inte längre lika dyrt då konkurrensen mellan flygbolagen har ökat och lett till att priserna kan jämföras med dem på flera populära resmål kring Medelhavet. Särskilt om man reser under sommarhalvåret, fortsätter Anna Hagberg.

Ving har listat tio hotell som passar dem som vill slippa trängas på sin semester, hotell belägna i vackra miljöer och på häftiga platser.

Tio tips för dem som inte vill trängas

1. Constance Moofushi (VVVVV), Maldiverna
2. Denis Island (VVVVV), Seychellern
3. Breezes Beach Club & Spa (VVVV), Zanzibar, Tanzania
4. Novotel Lombok (VVVV), Lombok, Indonesien
5. Tween Waters Inn (VVV+), Sanibel/Captiva Island, Florida
6. Six Senses Ninh Van Bay (VVVVV), Nha Trang, Vietnam
7. Alila Ubud (VVVV), Bali, Indonesien
8. Beyond Resort (VVVV), Khao Lak, Thailand
9. Alila Diwa (VVVVV), Goa, Indien
10. Cabañas Los Lirios (VVV), Tulum, Mexiko

Prisexempel
Flyg t/r Stockholm-Zanzibar, avresa 20 november 2018. Boende på hotell Breezes Beach Club & Spa i ett dubbelrum i en vecka inklusive halvpension. 12 395 kr/person.

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta: Barbro Holmberg, informatör Ving, tel 0709-513023, barbro.holmberg@ving.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum