Bingolotto

Tommy Nilsson i BingoLotto!

Dela

På söndag gästar den mångsidige och omtyckta sångaren och artisten Tommy Nilsson BingoLotto. Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson.

Tommy Nilsson

Tommy Nilsson drar igång sin Sverigeturné i BingoLotto på söndag. Den officiella turnépremären är därefter den 13 mars i Norrala kyrka.

Folkkära Tommy Nilsson har gett oss storslagna ballader som Öppna din dörr, En dag, Amelia och Dina färger var blå. Genombrottet som soloartist kom redan 1987 med Allt som jag känner och har allt sedan dess vunnit melodifestivalen, fått utnämningen Årets låt på Svensktoppen och även lånat ut sin röst i över ett tjugotal filmer. 

Nu är Tommy aktuell med turnén Allt som jag känner med officiellt premiärdatum den 13 mars i unika Norrala kyrka, strax utanför Söderhamn. Under turnén kommer Tommy att besöka några av Sveriges allra vackraste kyrkor. På många orter kommer Tommy dessutom backas upp av en kyrkokör knuten till respektive församling.

Husbandet leds av prisbelönte Mattias Bylund och BingoLottos programledare är som vanligt Rickard Olsson.

BingoLotto – Söndag 3 mars kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum