Consid

Topprekrytering till Consid: Carl Nakamura

Dela

IT- och kommunikationsföretaget Consid har rekryterat cloud-experten Carl Nakamura. Han blir ansvarig för det nya affärsområdet Cloud. Carl Nakamura kommer närmast från Microsoft.

Carl Nakamura är en av Sveriges främsta cloud-experter och arbetar för närvarande med affärsutveckling på Microsoft. Han har en gedigen bakgrund inom IT och har sedan 1999 haft olika ledande roller i branschen.

- Carl har en lång och bred erfarenhet av att jobba strategiskt och operativt med digitala frågor. Han är en kunnig och målinriktad ledare med de egenskaper som krävs för att starta upp detta nya och viktiga affärsområde för Consid. Vi är glada att få välkomna Carl till oss, säger Peter Hellgren, vd för Consid.

Affärsområde Cloud lanseras i januari 2021. Kärnan i det nya affärsområdet är att hjälpa kunder att strategiskt använda molntjänster för att öka omsättning och minska kostnader samt att hantera risker med molnlagring. Consid har ett 50-tal experter på området i dagsläget, spridda över hela landet.


Carl Nakamura.

-Consids entreprenörsanda tilltalar mig oerhört. Jag är så glad över att jag har fått förtroendet att etablera och leda utvecklingen av ett affärsområde från vision till realisering tillsammans med väldigt kompetenta personer i min närhet. Det kunde jag inte tacka nej till. Jag ser fram emot att få leda och utveckla verksamheten till att bli det självklara valet vid användandet av molntjänster, säger Carl Nakamura.

Carl Nakamura tillträder sin tjänst den 11 januari 2021.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Ljungby, Värnamo, Växjö, Jönköping, Borås, Karlstad, Gävle och Sundsvall. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 000 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum