Jönköpings kommun

Trånghalla förskola stängs tillfälligt

Dela

På grund av hög personalfrånvaro, med anledning av covid-19, har verksamhetschefen för förskolan beslutat att tillfälligt stänga Trånghalla förskola från och med måndagen 19 april till och med fredagen den 23 april. Förskolan räknar med att kunna öppna igen den 26 april.

Förskolan följer utvecklingen och i slutet av vecka 16 kommer vårdnadshavare att informeras via Vklass om förskolan öppnas igen på planerat datum.

Då utbildningsförvaltningen valt att tillfälligt stänga förskolan har de vårdnadshavare som berörs av stängningen rätt till ersättning från Försäkringskassan, även om barnet inte är sjukt eller sprider smitta.

Om skolor och förskolor stänger på grund av coronavirusutbrottet har personer som jobbar inom samhällsviktig verksamhet rätt till barnomsorg.

Nyckelord

Kontakter

Kontakt:
Peter Lindström, verksamhetschef grundskola
036-105403, peter.lindstrom@jonkoping.se

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

Alternativa lokaler för barn och elever på Slättenskolan21.4.2021 13:37:20 CEST | Pressmeddelande

Barn och personal på Slättenskolan och Slättens förskola i Norrahammar kommer helt eller delvis att få vara i andra lokaler från hösten 2021 och en tid framåt. Anledningen är att skolans bottenplatta måste förstärkas och det arbetet kommer att skapa oljud och vibrationer. - Vi ser nu över vilka lokaler som kan bli aktuella i stället, säger Veronica Culha, lokalsamordnare på utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum