Träningen blir roligare och mera omväxlande

Dela

Hur många av oss brukar inte hitta ursäkter för den träning och aktivitet som aldrig blir gjord? Inte så sällan så är ont om tid en faktor som många vill hänvisa till och som gör att man inte tränar lika ofta som man kanske vill eller borde.

Vi är förmodligen annars ganska många som känner igen att träningen ofta blir lidande på grund av en hektisk vardag. Saker som att barnen ska hämtas på dagis och skjutsas mellan olika aktiviteter och att man kommer hem sent från jobbet är alla några exempel på vad som hör vardagen till.

Efter middagen så väntar inte så sällan soff- och ryggläge en stund innan kvällen kanske många gånger är förbi för att redan nästa dag upprepa samma procedur. Bara att packa väskan och ta sig i väg på det den där gruppträningen eller gympasset som man egentligen älskar kan många gånger kräva energi än vad man egentligen har.

Även för våra barn så kan mycket fysisk aktivitet utebli på grund av för mycket stillasittande aktiviteter framför en datorskärm eller för att de fysiska aktiviteterna helt enkelt inte är roliga nog för många barn och ungdomar.

Nu finns det dock hjälp på traven som gör alla ursäkter omöjliga för både ung som äldre. Airtrack är uppblåsbara gymnastikmattor designade för gymnastik och lek och som du kan använda precis var du önskar.

Även om Airtracks även fungerar bra för vuxnas aktiviteter så är de i allra första hand designade för barn och ungdomar men där föräldrarna många gånger kan få svårt att låta barnen få ha sina Airtracks i fred.

All fysisk aktivitet är bra - Airtracks är ett ypperligt hjälpmedel

Med Airtracks så kan barnen (eller du som förälder) enkelt anpassa produkten efter era egna förutsättningar och önskemål. Man använder dessutom Airtracks precis lika bra i vardagsrummet framför Tv:n som man gör ute i trädgården, på stranden eller hemma i garaget, för att enbart nämna några få exempel.

Att hitta en rolig fysisk aktivitet är bra för både vår fysiska- som mentala hälsa, detta gäller för alla åldrar och oavsett kön. Att kunna hitta en aktivitet som man tycker är rolig gör också att man troligtvis kommer att fortsätta att syssla med den och inte sluta upp med den bara för att den blir tråkig eller för att den inte är nog utmanande vilket Airtracks hjälper till med.

När man köper sina Airtracks så ingår bland annat även en luftpump och en smidig förvaringsväska, vilket gör att produkten blir otroligt enkel och smidig att ta med sig för att använda där man önskar. Så önskar ni träning och aktivitet som är både rolig och omväxlande, ja då är det klart värt att investera i ett par Airtracks för hela familjen.

Att Airtracks dessutom ökar sannolikheten för att träningen faktiskt blir av samt att det även är en aktivitet som är både trygg och säker är en bonus som man också får med på köpet.

Bilder

Om

HeymediaFölj Heymedia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Heymedia

Vad kostar en flyttstädning?14.10.2021 19:14:06 CEST | Pressmeddelande

Innan den gamla bostaden lämnas över till de som skall flytta in är det vanligt att en flyttstädning krävs. Vi har här tagit fram information om vad du behöver veta om priset för en flyttstädning och vad du mer bör tänka på innan du väljer firma. Tänk på att gärna skicka ut flera offerter till flera olika städfirmor för att få ett fördelaktigt pris. Läs gärna mer nedan för att få mer information om hur en prissättning görs och ifall du kan få ett billigare pris för din flyttstädning. Hur prissätts en flyttstädning? Det är inte alltid en självklarhet att veta vad du kan förvänta dig men här har vi tagit fram de allra viktigaste faktorerna som avgör priset. Hemstyling.se har tagit fram en priskalkylator som gör det väldigt enkelt att ta reda på kostnaden för just din kommande flyttstädning. När det kommer till bostaden är det först och främst storleken som spelar roll. Mindre bostäder som ligger på ungefär samma kvadratmeter brukar ligga på ungefär samma pris men när det kommer till stör

Gemenskap och samliv skapar bättre förutsättningar för ett bra förhållande1.10.2021 14:41:01 CEST | Pressmeddelande

Det senaste åren har präglats av distans- både i jobb och på hemmaplan. Ingen har kunnat träffa sina nära och kära som man gjorde förr. Det har påverkat flera och många har hittat nya som gamla kärlekar under denna ovissa tid. Till exempel kan vissa fått upp ögonen för sitt gamla tv-spel. Man har rotat igenom förrådet och funnit det gamla playstation 2 som man så ofta spelade på som ung. Andra kanske har hittat andra överraskningar som gamla barnkläder, en gammal dagbok, gamla sexleksaker eller sin borttappade gitarr.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum