Svenska Ishockeyförbundet

Tre Kronor spelar landskamper i Östersund

Dela

Tre Kronor spelar två VM-förberedande landskamper mot Norge i Östersund Arena torsdagen den 11 april och lördagen den 13 april 2019.

– Tre Kronor och Svenska Ishockeyförbundet ser fram emot att komma till Östersund och tillsammans med Östersunds IK och Östersunds kommun vara värd för två landskamper mot Norge. Matcherna är en viktig del i förberedelserna mot VM som börjar tre veckor senare och många av våra bästa och lovande spelare kommer finnas på isen. Att spela i Östersund är riktigt roligt då kommunen verkligen satsar på idrott och är duktiga på arrangemang och där Östersunds IK vid flera tillfällen tidigare visat att de är duktiga att arrangera ishockeymatcher och turneringar på hög nivå.
– Fantastiskt roligt att vi får äran att arrangera landskamper igen, vi har bara goda minnen från 2015 då Tre Kronor mötte Norge inför en fullsatt Östersund Arena, säger Henrik Råghall eventansvarig hos Östersunds IK.

BILJETTER
Biljettförsäljningen till landskamperna startar måndagen den 10 december via: öikbiljett.se 

Landskamperna
11 och 13/4 2019. Två landskamper Sverige-Norge i Östersund Arena, Östersund, Sverige 

Torsdagen den 11 april 2019
11/4 klockan 19.30 Sverige-Norge, Östersund Arena, Östersund 

Lördagen den 13 april 2019
13/4 klockan 13.00 Sverige-Norge, Östersund Arena, Östersund

Nyckelord

Kontakter

Dokument

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum