Åklagarmyndigheten

Tre män begärs häktade för mord i Nynäshamn

Dela

Åklagare lämnade i går torsdag in häktningsframställningar vid Södertörns tingsrätt mot tre män på sannolika skäl misstänkta för mord på en man som hittades avliden i ett skogsparti i Segersäng, Nynäshamn natten till den 1 juli i år. Åklagaren är tillgänglig för kommentarer på telefon efter häktningsförhandlingarna i eftermiddag.

Samtliga tre häktningsförhandlingar i målet hålls under fredagen i Södertörns tingsrätt med start kl. 10, 11 respektive 13.30.


Målnummer i tingsrätten: B 11032-20


Kontakt

Chefsåklagare Stefan Bergman är tillgänglig för media kl. 14.15 - 15 i dag på 010-562 73 05 för kommentarer.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum