TrustTrust

Trust International B.V. tecknar avtal med Despec och stärker sin position i Norden

Dela

Stockholm 2022-04-27

Citat från Trust:

“På Trust är vi stolta över att tillkännage detta strategiska nordiska samarbete tillsammans med Despec, som gör det möjligt för oss att komma in på nya marknader och i nya kanaler där vi kan utöka vår räckvidd tillsammans - med ett särskilt fokus på B2B-marknaden.

Despec är en kraftfull distributör med ett gediget arv inom Norden, vilket ger oss på Trust den kvalitet och hållbarhet som behövs för vår framtida verksamhet.

Vi ser fram emot att utvecklas och växa tillsammans med Despec.”

 

Kontakt Trust Nordics:

Gjermund Stensvold, Head of B2B Nordics

Gjermund.stensvold@trust.com / +47 91 73 76 80

Citat från Despec:

“Trust erbjuder produkter som passar väl in i Despecs sortiment. De utgör prisvärda, stabila och i många fall mer hållbara val för slutanvändaren.

Trusts omstart på marknaden tillsammans med ett ökat fokus på B2B gör dem väldigt intressanta för många av våra återförsäljare. Vi är mycket spända på att följa deras utveckling och ser fram emot ett långt och givande partnerskap!”


Kontakt kopplad till citat Sverige och Finland:

Erik Johanson, Nordic Product Manager IT, Ergonomics & Health

ej@despec.se / +46 8 449 59 03

Nyckelord

Bilder

Dokument

Om

Trust
TrustOm Trust International

Trust är ett globalt företag med målsättningen att skapa rättvisa digitala accessoarer - rättvisa för människor, rättvisa för vår planet och med rättvisa priser.
Vi är engagerade och samarbetar med våra detaljhandels- och tillverkningspartners för att göra smarta förändringar i vår produktion, verksamhet och produktsortiment.

Trust erbjuder en rad prisvärda produkter för bärbara datorer, spelenheter, surfplattor, stationära datorer, smartphones, TV och hem. Trusts produkter finns tillgängliga i 50 länder, i allt från lokala butiker till större elektronikbutiker, varuhus, stormarknader och online.

Om Despec:

Despec grundades 1992 i Danmark och har sedan dess etablerat verksamhet i alla nordiska länder. Idag representeras företaget av mer än 150 anställda i Danmark, Norge, Sverige, Finland och på Island.

Despec erbjuder ett brett och djupt produktsortiment och olika tjänster som tillsammans syftar till att leverera en komplett distributionslösning till kunder och leverantörer, med ambitionen att de ska nå sin fulla potential på sina respektive marknader.

Följ Trust

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.