Einar Mattsson

Tryggare och nöjdare hyresgäster hos Einar Mattsson

Dela

Hyresgästundersökningen 2022 visar att 83,5% av stockholmarna som bor i Einar Mattssons lägenheter är nöjda med servicen. Den upplevda tryggheten i boendet har ökat med totalt 6.9 procentenheter sedan mätningen 2017.

Vi har en mycket positiv utveckling. Särskilt roligt är det att hyresgästerna som bor i Einar Mattssons fastigheter upplever att det under flera år har blivit allt tryggare och snyggare i boendemiljön. Det är ett gott betyg på att vi gör mycket rätt och att vårt engagemang uppskattas av hyresgästerna, säger Ludvig Striem, gruppchef inom Einar Mattsson Fastighetsförvaltning. 

Trygghetsindex har ökat med hela 6,9 procentenheter från 2017 och årets mätning visar att 83,1% är ganska eller mycket nöjda med tryggheten i boendemiljön. Tack vare en nära förvaltning i områden som Hjulsta och Rågsved visar dessa områden en positiv utveckling för trygghet. I Hjulsta har den upplevda tryggheten ökat från 66,4% år 2017 till 77,0%år 2022.  

I Hjulsta, Rågsved och Skärholmen samarbetar vi med fastighetsägarföreningen, skola, stadsdelsförvaltning, polis för att tillsammans verka för trygga och trivsamma boendemiljöer. Vi ser att detta gemensamma arbete gör skillnad och ger positiva effekter över tid, säger Ludvig Striem.  

 

Specialister bidrar till hållbar förvaltning i praktiken 

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning har engagerade medarbetare som är specialister på utemiljö. Det avspeglar sig i hyresgästundersökningen där hyresgästerna ger utemiljön bland de högsta betygen i Sverige. 87,6% av hyresgästerna som besvarade enkäten anger att de är ganska eller mycket nöjda med skötseln av rabatter och gröna ytor.Sophanteringen är ytterligare en hållbarhetsfråga som har en positiv utveckling. 

—  Under året har vi på uppdrag av fastighetsägaren inlett ett arbete för att förbättra sophanteringen för att den ska bli mer effektiv och hållbar. Därför är det roligt att vi ser att många fler nu är mer nöjda med möjligheten att källsortera än vad de var för några år sedan, säger Ludvig Striem.  

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Om Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB 
Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB förvaltar cirka 14 200 bostäder samt kommersiella lokaler till ett värde om 58 miljarder kronor. Bolaget förvaltar bostäder och lokaler för en bred och etablerad grupp av fastighetsägare såväl som Einar Mattssons 6 000 egna bostäderMed ett långsiktigt perspektiv på fastighetsaffären och gedigen kunskap erbjuder Einar Mattsson fastighetsägare en tryggpersonlig och proaktiv förvaltning i syfte att utveckla kundens fastighetsvärden. Bolaget är en del av Einar Mattsson-koncernen som har varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Koncernens övriga verksamheter utgörs av fastighetsägande, byggproduktion, projektutveckling och övriga investeringar.  

 Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook 

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

Invigningen av Mötesplats St Paul: ”Här sänks trösklarna för möten och samtal”8.12.2022 10:27:57 CET | Nyheter

I nyrenoverade rum och salar invigde Stockholms Stadsmission mötesplats St Paul med hundratalet inbjudna från sin verksamhet, akademi, kultur och näringsliv. Einar Mattsson var på plats både i sin roll som en av finansiärerna för projektet och det mångåriga engagemanget i Stockholms Stadsmission. Mötesplats St Paul ska vara en naturlig plats för möten mellan oss alla. Hemlösa, besökare, nyfikna, hungriga eller boende i huvudstaden möts här genom samtal eller aktiviteter.

”Vi bygger fina lägenheter med bra materialval, och du hittar det där lilla extra”— fredagsporträttet med Åke Strömgren2.12.2022 10:00:00 CET | Blogginlägg

Med norrländsk trygghet, lugn och lång erfarenhet och kunskap hanterar platschef Åke Strömgren de flesta utmaningar. Lagkänslan är viktig på projektet Elddonet som han nu basar över. Han är stolt över att bygga Einar Mattsson-lägenheter som har det lilla extra. Ett SM-guld finns att stoltsera över och golf var ingen sport förrän Åke testade på det. Möt honom här:

Fastighetstekniker Yad bygger sin karriär på Einar Mattsson1.12.2022 06:00:00 CET | Nyheter

Vi träffar Yad Javidi för en fika på Luxlampan på Lilla Essingen. Denna nyfikna person började som fastighetstekniker på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB i januari 2019. Nu pluggar han till byggnadsingenjör med inriktning mot renovering, ombyggnad och tillbyggnad (ROT) fram till maj när han examineras. Det är därför vi ses för en fika. Vad har han att berätta nu när hans första praktikperiod snart är avklarad.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum