Avesta kommun

Tryggt att bo, leva och verka i Avesta - stormöte

Dela

Hur klarlägger vi kommunfullmäktiges mål: Alla invånare skall uppleva att det känns tryggt att bo, leva och verka i Avesta? Till detta möte är alla invånare i Avesta kommun inbjudna!

Datum och tid: 14 maj klockan 18.00-21.00
Plats: Centrumkyrkan, Kungsgatan 23 i Avesta

Mötet börjar kl.18.00 med en kort resumé av vad tidigare grundläggande granskning har resulterat i. Det fortsätter med att Marita Bertilsson, chef för Trygghet Norrtälje (årets trygghetskommun 2018) i en presentation berättar om hur Norrtälje jobbar med trygghet.

Hon följs av Magnus Lindgren, generalsekreterare i Stiftelsen Tryggare Sverige som berättar om vad som görs på olika håll i Sverige.

Därefter leder Magnus ett panelsamtal med Lars Isacsson, Anders Friberg och Marita Bertilsson med fokus på ”så här skapar vi trygghet i Avesta”.

Välkommen!

Nyckelord

Kontakter

Mats Myrén, Ordförande i Avestas kommunrevision
022619350, 0708266357
mats.myren@avesta.se

Bilder

Länkar

Om

Avesta kommun
Avesta kommun
Corneliusgatan 16
774 81 Avesta

0226-64 50 00https://www.avesta.se/

När du kommer till Avesta känner du styrkan i älven och värmen från människorna. En 400-årig industrihistoria blandar sig med allt det gröna, hissnande vackra i Koppardalen. Här hittar du kraften från stålet som formats vid martinugnarna under århundraden, idag en styrka hos alla de företag som hittar hit.
Här är det enkelt att verka, leva och andas. Dra några djupa andetag och dina lungor fylls av energi. Här finns plats för udda och lagom, visenter och köpcentrum. Masar och skating. Avesta är där utomhus är mer än Stora och Lilla Helvetet.

Följ Avesta kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Avesta kommun

Pressvisning Avesta Art 2019 - Festen7.5.2019 10:30:45 CESTPressinbjudan

Årets internationella utställning FESTEN tar utgångspunkt i hundraårsjubileet av Avesta stad 2019. År 1919 återfick Avesta de stadsrättigheter som samhället förlorat 1688. Utnämningen till stad firades med en högtid i kyrkan och en stor middag för särskilt inbjudna gäster. När Avesta Art slår upp sina portar i maj 2019 för FESTEN, den 18:e utställningen av samtidskonst, lyfts perspektiv kring identitet, generositet, gästfrihet, nätverkande, förhandling, föreställning, representation och status.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum