TT Nyhetsbyrån

TT och Retriever samarbetar om pressverktyg

Dela

Pressverktyget Via TT, som funnits i snart fem år, har det senaste året fördubblat omsättningen. Nu tar Via TT ett stort kliv framåt och utökas med en ny tjänst med underlag från Retriever. Den nya tjänsten innehåller en översikt där kunderna bland annat kan se hur många och vilka publiceringar som ett pressmeddelande har genererat.

Exempelbild på Översikten
Exempelbild på Översikten

Via TT fortsätter att växa kraftigt på marknaden och med hjälp av Retriever erbjuds kunderna nu också uppföljning av ett pressmeddelandes genomslag.

Det unika med Via TT är att kundens pressmeddelanden bland annat distribueras via TT Nyhetsbyråns kanaler rakt in i de redaktionella system som Sveriges medieföretag använder. Genom feedback från ett stort antal kunder har Via TT nu utvecklats ytterligare. En avancerad översikt har tagits fram som ska underlätta för användaren att nå ut med och följa upp sina nyheter.

- Vi fortsätter att satsa på marknadens bästa tjänst och därför investerar vi nu i en uppgradering av Via TT, säger Jonas Eriksson, vd och chefredaktör för TT Nyhetsbyrån.

- Det är kul att kunna göra något ihop med TT Nyhetsbyrån. Det här ger också företag och organisationer som inte redan är våra kunder en inblick i vad vi har att erbjuda, säger Niklas Thelning, Country Manager Sweden, Retriever.

Detta finns att tillgå i den nya översikten:
    •    Se genomslaget i medierna - hur varje pressrelease har presterat 

    •    Direkt återkoppling på kvaliteten i ditt innehåll

    •    Tillgång till TT:s bildbank med miljontals bilder och infografik

    •    Smakprov ur TT:s nyheter och kalender För frågor kontakta:


Jonas Eriksson, vd och chefredaktör, TT Nyhetsbyrån

jonas.eriksson@tt.se, +46 70 697 62 35

Niklas Thelning
, Country Manager Sweden, Retriever
niklas.thelning@retriever.se, +46 735 153 234

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Exempelbild på Översikten
Exempelbild på Översikten
Ladda ned bild
Logotyp Retriever
Logotyp Retriever
Ladda ned bild
Logotyp TT Nyhetsbyrån
Logotyp TT Nyhetsbyrån
Ladda ned bild

Länkar

Om

TT Nyhetsbyrån
TT Nyhetsbyrån
Katarinavägen 15
105 12 Stockholm

08 692 26 00http://www.tt.se

TT Nyhetsbyrån erbjuder Nordens största utbud av bilder, videor, grafik och nyhetsmaterial. Vi hjälper marknadsavdelningar, myndigheter och mediekoncerner med innehåll. Som nationell nyhetsbyrå spelar TT också en central roll i många organisationers nödvändiga omvärldsbevakning. Sedan snart ett sekel bygger vi affärer och skapar trovärdighet som oberoende aktör i Mediesverige.

Följ TT Nyhetsbyrån

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från TT Nyhetsbyrån

Årets valkompass slår alla rekord5.9.2018 09:20:04 CESTPressmeddelande

Med bara dagar kvar till valet står det klart att fler och fler svenskar testar sina åsikter i TT:s valkompass. Varje dag använder över 50 000 personer kompassen, visar statistik från TT Nyhetsbyrån. Jämfört med början av augusti har den dagliga användningen mer än 15-faldigats och trenden pekar fortsatt uppåt. Det betyder att 2018 års valkompass redan nu har slagit alla tidigare rekord. Nyligen stod det klart att valkompassen har gjorts över 2 000 000 gånger.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum