TT Nyhetsbyrån

TT öppnar säljkontor för Via TT i Göteborg

Dela

Försäljningen av TT Nyhetsbyråns pressmeddelandeverktyg Via TT har gått över förväntan – och nu öppnar de säljkontor i Göteborg.

Genrebild på Göteborg. Foto: Mikael Svensson/Scandinav/TT
Genrebild på Göteborg. Foto: Mikael Svensson/Scandinav/TT

TT Nyhetsbyrån lanserade Via TT – ett verktyg för att skicka pressmeddelanden – för tre år sedan. Verktyget utvecklades i samarbete med de nordiska nyhetsbyråkollegorna NTB i Norge, STT i Finland och Ritzau i Danmark, som redan hade en sådan verksamhet sedan flera år tillbaka.

– Det är otroligt kul att vi har lyckats ta oss in på en redan etablerad marknad, säger TT Nyhetsbyråns vd Jonas Eriksson. Vi nådde nyligen milstolpen 200 kunder tidigare än beräknat. Via TT:s förtjänst är att det är enkelt att använda och det faktum att vi verkligen känner Mediesverige. 

Kontoret är redan på plats och förhoppningen är att locka ännu fler kunder söder om Stockholm.

Nyckelord

Bilder

Genrebild på Göteborg. Foto: Mikael Svensson/Scandinav/TT
Genrebild på Göteborg. Foto: Mikael Svensson/Scandinav/TT
Ladda ned bild

Länkar

Om

TT Nyhetsbyrån
TT Nyhetsbyrån
Katarinavägen 15
105 12 Stockholm

08 692 26 00http://www.tt.se

TT Nyhetsbyrån erbjuder Nordens största utbud av bilder, videor, grafik och nyhetsmaterial. Vi hjälper marknadsavdelningar, myndigheter och mediekoncerner med innehåll. Som nationell nyhetsbyrå spelar TT också en central roll i många organisationers nödvändiga omvärldsbevakning. Sedan snart ett sekel bygger vi affärer och skapar trovärdighet som oberoende aktör i Mediesverige.

 

 

Följ TT Nyhetsbyrån

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från TT Nyhetsbyrån

Årets valkompass slår alla rekord5.9.2018 09:20:04Pressmeddelande

Med bara dagar kvar till valet står det klart att fler och fler svenskar testar sina åsikter i TT:s valkompass. Varje dag använder över 50 000 personer kompassen, visar statistik från TT Nyhetsbyrån. Jämfört med början av augusti har den dagliga användningen mer än 15-faldigats och trenden pekar fortsatt uppåt. Det betyder att 2018 års valkompass redan nu har slagit alla tidigare rekord. Nyligen stod det klart att valkompassen har gjorts över 2 000 000 gånger.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum