Clarion Hotel Post

TUSENTALS REDO FÖR ÅRETS ÄGGJAKT

Dela

Clarion Hotel kör på skärtorsdagen för fjärde året i rad succén Äggjakten. I år kan ca 2000 äggletare runt om i Norden bli lyckliga vinnare. I Göteborg finns 120 guldägg gömda, fyllda med hotellfrukostar, middagar och övernattningar som väntar på nya ägare.

120 ägg kommer gömmas runt om i Göteborg
 

För fjärde året i rad arrangerar Clarion Hotel i Göteborg i påskhelgen en spännande aktivitet för både hotellgäster och lokalbefolkning under namnet Äggjakten. De guldfärgade äggen göms på olika platser i staden och innehåller attraktiva priser, allt från lyxiga hotellkuddar till frukostar, middagar och exklusiva övernattningar. Äggjakten engagerar personer i alla åldrar och i år är det inte mindre än 67 medverkande hotell på 47 orter som tillsammans gömmer över 2000 guldägg.

För fyra år sen arrangerade Clarion Hotel Post den första Äggjakten i Göteborg, eventet blev mycket lyckat och har alltså har spridit sig inom hotellkedjan till Sverige, Norge, Finland och Lettland. Spridningen märks inte minst i sociala medier genom uppdateringar som handlar både om vinster och evenemanget i sig.

- Äggjakten har blivit en folkfest för Göteborgarna och ett naturligt inslag i påsken här i stan, säger Fredrik Blomberg, Hotelldirektör vid Clarion Hotel Post.

Äggjakten hålls under skärtorsdagen den 13 april. Klockan 06.00 börjar jakten och avslutas tolv timmar senare, klockan 18.00, eller när alla ägg är hittade. För att underlätta jakten kan gemene göteborgare hämta ut en äggjaktskarta utanför Clarion Hotel Post från kl 07.00. Mer information om Äggjakten finns att hitta på hotellens respektive Facebook sidor.

- Genom Äggjakten aktiverar vi lokalbefolkningen och bjuder samtidigt in dem till våra hotell. Därför rekommenderar vi att komma förbi oss på morgonen för att hämta en äggjaktskarta och för den hungrige erbjuder vi en frukostpåse att ta med sig på jakten, avslutar Lisa Thorén, Marketing Manager på Clarion Post.

Totalt finns cirka 2000 gömda ägg i Norden, då de medverkande hotellen gömmer mellan 20-100 guldägg var. I Göteborg innebär detta att det finns totalt 120 st gömda ägg. De kan vara gömda var som helst i stan, men de är alltid delvis synliga. Varje ägg är märkt med hotellets namn och inuti ägget anges hur vinnaren hämtar upp sitt pris.

När ett ägg hittas uppmanas deltagaren att lägga upp en bild på sig själv och ägget på hotellets Facebooksida för eventet Äggjakten. Detta för att låta hotellet och alla andra deltagare veta hur många ägg som hittats, och framförallt hur många gömda ägg som finns kvar.

Läs mer om Äggjakten i Göteborg

Läs mer om den internationella Äggjakten

För mer info kontakta:

Lisa Thorén

Marketing, PR and Communication Manager, Clarion Post

Mob: +46 705272620 lisa.thoren@choice.se

Niclas Molin

Hotel Manager, Clarion Collection Hotel Odin

Mob: +46 709694863 niclas.molin@choice.se

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny mötesplats för hela Göteborg. Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda Bar & Grill och vRÅ - Swedish ingredients - Japanese flavors. Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Clarion Hotel är levande mötesplatser, centralt belägna konferens-, event, och affärshotell, drivna av passion. Sex år i rad har Clarion Hotel blivit utsedd till Sveriges bästa hotellkedja genom Grand Travel Award, ett pris som röstas fram av 1200 resesäljare. Clarion Hotel tillhör hotellkoncernen Nordic Choice Hotels. Mer information om Clarion Hotel www.choice.se/clarion

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med 189 hotell och 12 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion, samt 15 unika hotellpärlor inom Nordic Hotels & Resorts. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 

Nyckelord

Bilder

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda och vRÅ - swedish ingredients - japanese flavors.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

MED NYA UNDERKLÄDER SKA HAN VINNA THE WORLD COCKTAIL CHAMPIONSHIP1.10.2018 16:38Pressmeddelande

Snart kan det finnas två världsmästare under det gamla posthusets tak. Joel Konza som tidigare i vår blev ”Årets Bartender 2018” åker nästa vecka till Tallin för att representera Sverige i ”The world cocktail championship”, som anordnas årligen av international bartender association. Joel kommer att tävla i kategorin ”sparkling wine”, där har han tagit fram en drink som han valt kalla Jenny Lind, efter operasångaren från 1850-talet som bär samma namn som gatan han bor på i Göteborg.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum