Åklagarmyndigheten

Två anhållna för ett mord och ett försök till mord i Stockholm

Dela

Åklagaren har under natten till måndag anhållit två personer på sannolika skäl misstänkta för ett mord och ett försök till mord i Hässelby i nordvästra Stockholm.

Polisen misstänker att barnen har fallit från hög höjd.

Förhör ska hållas med de anhållna, teknisk bevisning inhämtas i nuläget.

Senast kl. 12 på torsdag den 18 november måste åklagare fatta beslut om att begära de anhållna häktade eller släppa dem på fri fot.

Åklagaren har ingen annan information att lämna i ärendet i nuläget och är inte tillgänglig för media. När ytterligare information finns lämnas det i ett pressmeddelande.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum