SHL Svenska Hockeyligan AB

Två matcher ändrar starttid

Dela

Säsongspremiären närmar sig med stormsteg, bara 19 dagar återstår till första nedsläpp. Schemat är fortfarande föremål för vissa förändringar och i dag kan vi berätta om två matcher som fått ny starttid.

Många väntar på seriestarten och för den som har svårt att hålla sig kan vi i dag komma med den glädjande nyheten att första nedsläpp säsongen 2016/2017 kommer att tidigareläggas. Nu handlar det inte om några stora omvälvande förändringar, men matchen mellan Malmö och Frölunda den 17 september, som skulle ha startat 16:00, har fått ny starttid och därmed inleds SHL-säsongen i stället 15:00 samma dag. Övriga två matcher spelas som tidigare aviserats 16:00.

Även matchen Skellefteå - Brynäs den 8 oktober har fått ny starttid. I det fallet handlar det om en senareläggning, matchen flyttas från 16:00 till 19:15.

Nyckelord

Kontakter

Om

SHL Svenska Hockeyligan AB
SHL Svenska Hockeyligan AB
Box 5095
121 16 Johanneshov

https://www.shl.se

SHL ska som företrädare för klubbarna i ligan tillvarata gemensamma sportsliga och kommersiella intressen, och hanterar bland annat medierättigheter samt gemensamma huvudsponsorskap. SHL ska verka för en långsiktig stark liga och för en stark svensk ishockey som står sig internationellt. Ägarna är de klubbar som spelar i SHL som säsongen 2018/2019 är: Brynäs IF, Djurgården Hockey, Frölunda Indians, Färjestad BK, HV71, Linköping HC, Luleå Hockey, Malmö Redhawks, Mora IK, Rögle BK, Skellefteå AIK, Timrå IK, Växjö Lakers och Örebro Hockey.

Följ SHL Svenska Hockeyligan AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från SHL Svenska Hockeyligan AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum