Polisförbundet

Två nya toppchefer till Polisförbundet

Dela

Polisförbundet har rekryterat två nya toppchefer. Gazal Casselborg börjar som ny ny kanslichef och Martina Perzanowska blir förbundets nya förhandlingschef.

- Med dessa två topprekryteringar bibehåller vi vår styrka och kan fortsätta med dels den utvecklingsresa som pågår inom Polisförbundets kansli och organisation, dels med den nödvändiga uppvärdering av våra medlemmars villkor för att skapa de bästa förutsättningar för Sveriges poliser, säger Lena Nitz, Polisförbundets ordförande.

- Jag är både glad och stolt över förtroendet att få bli en del av en sådan viktig organisation som Polisförbundet och jag ser fram emot att få vara med och utveckla och stärka förbundet ytterligare. Poliser gör skillnad för samhället och för enskilda individer varje dag och det är en ära att få vara med och bidra till deras viktiga arbete och ett tryggare samhälle för alla, säger Gazal Casselborg, tillträdande kanslichef.

- Ett av Sveriges viktigaste yrken, poliserna, behöver verkligen bättre villkor och förutsättningar för det viktiga arbete de gör. Därför är jag otroligt glad över att tillsammans med kompetenta medarbetare och förtroendevalda, få möjligheten att bidra för fortsatt uppvärdering av denna viktiga yrkeskår, säger Martina Perzanowska, tillträdande förhandlingschef.

 

Polisförbundets tillträdande kanslichef Gazal Casselborg kommer närmast från Cancerfonden där hon är verksamhetschef sedan 2017. Hon är jurist i grunden och har mångårig erfarenhet av arbete i idéburna organisationer. Gazal Casselborg kommer att tillträda som kanslichef den 20 september.

Polisförbundets nya förhandlingschef Martina Perzanowska kommer närmast från Sveriges farmaceuter där hon idag är förhandlingschef. Hon har arbetat med förhandling och verksamhetsutveckling i flera fackliga organisationer tidigare. Martina Perzanowska kommer att tillträda tjänsten som förhandlingschef den första september.

Kontakter

Bilder

Gazal Casselborg
Gazal Casselborg
Ladda ned bild
Martina Perzanowska
Martina Perzanowska
Ladda ned bild

Om

Polisförbundet
Polisförbundet
Sundbybergsvägen 1
171 73 Solna

08-6769700http://www.polisforbundet.se

Polisförbundet är ett fackligt yrkesförbund som organiserar Sveriges poliser. Vi jobbar för att poliskåren ska ha goda villkor och de bästa förutsättningar för att göra ett bra jobb för allas trygghet.

Följ Polisförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Polisförbundet

Polisförbundet beklagar Säkerhetspolisens förlust av en framgångsrik och uppskattad Säpo-chef26.8.2021 10:04:26 CEST | Pressmeddelande

Idag meddelade Säkerhetspolisens chef Klas Friberg att han avgår som chef för myndigheten av privata orsaker. Polisförbundets ordförande Lena Nitz beklagar att Klas Friberg lämnar uppdraget som Säpo-chef och välkomnar samtidigt den nya Säpo-chefen Charlotte von Essen. Även Polisförbundets ordförande för region Rikspolisen, Mikael Sjöstedt, kommenterar händelsen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum