Åklagarmyndigheten

Två personer anhållna misstänkta för grov misshandel i Västernorrlands län

Dela

Två personer i 25-årsåldern sitter sedan i går, onsdag den 27 maj anhållna skäligen misstänkta för grov misshandel på ett litet barn.

Misshandeln ska ha ägt rum på en mindre ort i Västernorrlands län. 

Förundersökningsledare är kammaråklagare Stina Sjöqvist vid Åklagarkammaren i Sundsvall.

Med hänsyn till förundersökningssekretess och utredningens initiala skede kan inga övriga upplysningar lämnas i nuläget. Åklagaren är inte tillgänglig för media.

Fristen för att begära de misstänkta personerna häktade är lördag 30 maj kl. 12.

Målnummer i Sundsvalls tingsrätt: B 1368-20.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

Fem män begärs häktade för synnerligen grovt narkotikabrott i Vallentuna7.7.2020 10:09:43 CESTPressmeddelande

I fredags kväll gjordes ett beslag av en stor mängd narkotika i Vallentuna i norra Stockholm. Fem män greps av polis och anhölls av åklagare under lördagen på sannolika skäl misstänkta för synnerligen grovt narkotikabrott. Åklagare har nu begärt de misstänkta häktade vid Attunda tingsrätt. Häktningsförhandlingarna hålls i dag tisdag och beräknas vara avslutade strax efter klockan 15. Åklagaren är tillgänglig för kommentarer på telefon efter den sista förhandlingen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum