Åklagarmyndigheten

Två personer begärda häktade misstänkta för olaga frihetsberövande

Dela

Två personer är anhållna misstänkta för olaga frihetsberövande av en person i norra Stockholm. Personerna anhölls den 10 augusti och häktningsförhandlingar äger rum i dag, fredag.

De anhållna personerna är en man och en kvinna som är föräldrar till målsäganden, som är en vuxen man.

Häktningsförhandlingarna äger rum i Attunda tingsrätt i dag fredag den 13 augusti kl. 10.30 (kvinnan) och kl. 14 (mannen).

Målnummer i Attunda tingsrätt: B 7739-21.

Kontakt

Extra åklagare Alexandra Adler är tillgänglig på telefon för media i en halvtimme efter att andra häktningsförhandlingen är avslutad i eftermiddag, 010-5262 62 58. 


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum