UL lanserar ny biljett

Dela

Från och med 4 april lanserar UL 10/30-biljetten, som ger resenären möjlighet till tio, valfria resdagar under en 30-dagarsperiod. Biljetten, som endast finns i UL-appen, gör det möjligt att resa hur mycket man vill och i alla zoner under de valda dagarna.

-Vi vill göra det smidigt att resa kollektivt med UL även för de som reser mer sällan. 10/30-biljetten är ett smart val för de som kombinerar arbete hemma och på jobbet, säger Johan Örjes (C), ordförande i Trafik- och samhällsutvecklingsnämnden.

Biljetten finns enbart i UL-appen och kostar 680 kronor för vuxen och 430 kronor för ungdom och pensionärer. Biljetten lanseras med start 4 april.

-Poängen är att man själv kan välja vilka tio dagar under en 30-dagarsperiod som man aktiverar sina biljetter. Det är en bra lösning för alla som åker då och då, och ger dem möjlighet till en billigare lösning än att köpa enskilda biljetter, säger Karin Svingby, trafikdirektör.

Biljetten går inte att överlåta till någon annan och det går inte heller att aktivera flera biljetter samma dygn.

Nyckelord

Kontakter

Johan Örjes (C), ordförande i Trafik- och samhällsutvecklingsnämnden
Telefon: 070-611 52 51

Karin Svingby, trafikdirektör
Telefon: 072-208 69 02

Länkar

Om

Trafik och samhälle
Trafik och samhälleFölj Trafik och samhälle

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Trafik och samhälle

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum