Bingolotto

Ulf Elfving gäst i Bingolotto

Dela
Räkna med skjutjärnsjournalistik och Rock n Roll i BingoLotto på söndag! Ulf Elfving gästar programmet tillsammans med artisterna Roberth Haglund, Svante Thuresson och Sjömila
 

Räkna med skjutjärnsjournalistik och Rock n Roll i BingoLotto på söndag! Ulf Elfving gästar programmet tillsammans med artisterna Roberth Haglund, Svante Thuresson och Sjömila. Husbandet leds av Mattias Bylund.

Ulf Elfving var programledare för klassiker som Upp till tretton och Efter tre. Hans omvända skjutjärnsjournalistik gjorde honom effektiv som utfrågare genom sitt mjuka sätt att bemöta sina intervjuoffer. Själv menar han att han avskyr konflikter och får tvinga sig till att ställa viktiga frågor.

Robert Haglund är utbildad musikalartist och en skicklig crooner med starka rötter i gamla hårdrocksgrupper såsom Kiss och Van Halen. För fem år sedan fick han idén att förena stilarna. Svante Thuresson gästar Robert i rockdängan "Ain't No Love in the Heart of the City".

Sjömila är en trio med sångerskan Erica Larsson i spetsen. 2012 deltog Erica i Melodifestivalen tillsammans med rockabillygruppen Top Cats. Hon har även arbetat med andra artister så som Miriam Bryant, Jessica Andersson och Shirley Clamp.

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är precis som vanligt Ingvar Oldsberg.

BingoLotto – Söndag 12 mars kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

We Are Voice med Mölndals Kammarkör i Bingolotto11.12.2018 07:00Pressmeddelande

På söndag bjuder Rickard Olsson in We Are Voice med Mölndals Kammarkör till BingoLotto. Vännerna Martin Rolinski, Simon Ljungman och Fredrik Berglund kläckte idén om We Are Voice, en gemensam mötesplats för körmedlemmar och körledare som skulle underlätta kommunikation, interaktion och repetition. We Are Voice vill få fler människor att sjunga tillsammans och är en unik konsertupplevelse där alla på konserten är medverkande, ingen är publik utan alla interagerar med varandra. Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson. BingoLotto – Söndag 16 december kl. 18 i TV4.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum