Moderaterna

Ulf Kristersson och Elisabeth Svantesson besöker Östergötland

Dela

Tisdagen den 29 mars besöker Moderaternas partiledare Ulf Kristersson och Moderaternas vice partiledare Elisabeth Svantesson Östergötland.

Ulf Kristersson och Elisabeth Svantesson inleder dagen med besök på Linköping helikopterflottilj. Under besöket kommer Kristersson och Svantesson bland annat träffa helikopterflottiljvärnpliktiga och diskutera det säkerhetspolitiska läget.

Efter lunch kommer Kristersson och Svantesson besöka SAAB för att prata om den svenska försvarsindustrins roll i Sverige och det säkerhetspolitiska läget. Under besöket kommer Kristersson och Svantesson även få besöka hangaren och ta en nära titt på Gripen, en av SAABs viktigaste produkter för att hjälpa den svenska försvarsmakten. 

Under eftermiddagen åker Kristersson och Svantesson åka vidare för att hålla öppen frågekväll i Norrköping. Under frågekvällen kommer allmänheten att ha möjligheten att ställa frågor och komma med förslag.

Senare på kvällen kommer Kristersson och Svantesson nattvandra tillsammans med BACK UP, en ideell organisation som arbetar förebyggande, uppsökande och kartläggande för och med ungdomar i Norrköping.

Plats och tid:

Linköping helikopterflottilj
Plats: Lägergatan, 586 63 Linköping.
Tid: 10.30

SAAB
Plats: Åkerbogatan 45, Linköping.
Tid: 13.00

Townhall
Plats: Stadsvakten, Nya Rådstugugatan 16, Norrköping. 
Tid: Dörrarna öppnar kl 18.00
Ulf och Elisabeth börjar på scen kl 18.30

Nattvandring med BACK UP
Plats: Utgår från Prästgatan 3, Norrköping.
Tid: 21.00

____

Media är välkomna att närvara och tid för intervjuer finns.

Obligatorisk föranmälan till pressekreterare Helena Walentowicz eller pressekreterare Hanna Strömberg.

Kontakter

Bilder

Om

Moderaterna
Moderaterna
Blasieholmsgatan 4A
11148 Stockholm

08-6768000http://www.moderaterna.se

 Sverige ska vara möjligheternas land. Där det är din ansträngning som avgör hur långt du kan gå  – inte varifrån du kommer eller vilka föräldrar du har. Sverige ska vara ett land där klassresor är möjliga - barn ska aldrig ärva sina föräldrars problem. Tillsammans kan vi se till att Sverige får en hoppfull framtid.

Följ Moderaterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moderaterna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum