Moderaterna

Ulf Kristersson står värd för nordisk partiledarmöte

Dela

I morgon, onsdagen den 6 april, står Ulf Kristersson värd för ett nordisk partiledarmöte mellan Moderaternas systerpartier; finska Samlingspartiet, norska Höyre och danska Konservative Folkeparti.

Innan det nordiska partiledarmötet träffas Moderaternas och Samlingspartiets svensk-finska Nato-arbetsgrupp för första gången. Med på mötet är bland annat Ulf Kristersson och Petteri Orpo, partiledare Samlingspartiet i Finland.

Syftet med arbetsgruppen är att bidra till en stärkt koordinering och förståelse mellan länderna i de säkerhetspolitiska överläggningar som nu pågår.

Efter mötet i arbetsgruppen står Ulf Kristersson värd för ett nordiskt partiledarmöte mellan Moderaternas systerpartier i Finland, Danmark och Norge.

Ulf Kristersson, Petteri Orpo och Søren Pape Poulsen håller en gemensam pressträff innan det nordiska partiledarmötet. 

Tid och plats för pressträff:

Tid: Kl 15.00
Plats: Blasieholmsgatan 4A

Anmäl ditt deltagande till presschef Niklas Gillström på niklas.gillstrom@moderaterna.se

Kontakter

Om

Moderaterna
Moderaterna
Blasieholmsgatan 4A
11148 Stockholm

08-6768000http://www.moderaterna.se

 Sverige ska vara möjligheternas land. Där det är din ansträngning som avgör hur långt du kan gå  – inte varifrån du kommer eller vilka föräldrar du har. Sverige ska vara ett land där klassresor är möjliga - barn ska aldrig ärva sina föräldrars problem. Tillsammans kan vi se till att Sverige får en hoppfull framtid.

Följ Moderaterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moderaterna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum