Stockholms stad

Ulla Hamilton ny styrelseordförande i AB Stokab

Dela

Ny styrelseordförande i Stokab 2019–2022 är Ulla Hamilton (M) enligt beslut av Stockholms kommunfullmäktige.

Ulla Hamilton. Foto: Peter Phillips
Ulla Hamilton. Foto: Peter Phillips

Ulla Hamilton är en mycket erfaren politiker, hon är bland annat tidigare borgarråd i Stockholm och satt i Stokabs bolagsstyrelse redan 1995. Under de senaste fyra åren har Ulla Hamilton varit vice ordförande i Stokab.

- Stokab har under snart 25 år skapat unika förutsättningar för höghastighetsuppkopplingar i Stockholm och är en av anledningarna till att Stockholm är en av världens mest uppkopplade städer. Jag ser fram emot att som styrelseordförande leda arbetet framåt och säkerställa att den öppna modell som Stokab står för utvecklas vidare och därmed säkerställa att Stockholm kan vara världsledande också vad gäller IoT och 5G, säger Ulla Hamilton.
Nyckelord

Kontakter

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Karin Kyllerman, Kommunikationschef
08-508 30 240

Bilder

Ulla Hamilton. Foto: Peter Phillips
Ulla Hamilton. Foto: Peter Phillips
Ladda ned bild

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://stockholm.se

Om Stokab
AB Stokab är Stockholms stads IT-infrastrukturbolag med fiberförbindelser öppna för alla. Stokabs uppdrag är att tillhandahålla en konkurrensneutral IT-infrastruktur i Stockholmsregionen för att skapa konkurrens, mångfald, valfrihet samt minimera grävandet i staden. Stokabs vision är att bidra till att Stockholm ska bli den främsta tillväxtregionen i Europa genom att bygga ut och tillhandahålla ett öppet och passivt fibernät i absolut världsklass.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Stockholms stads Yrkeshögskola Frans Schartaus Handelsinstitut växer inom hotellnäring samt filmproduktion29.1.2019 14:03:05Pressmeddelande

Frans Schartaus Handelsinstitut bedriver eftergymnasiala yrkeshögskoleutbildningar sedan 1865 och fick idag förtroendet att fortsätta erbjuda utbildningarna Läkemedelstekniker samt Projektledning: Hållbara Möten & Event som båda var uppe för omsök. Schartau beviljades därtill även starttillstånd för två helt nya utbildningar, Shiftleader Hotell samt Produktionsledare för spelfilm och tv-drama.

Stockholms stad sluter avtal om Slakthusområdet med Atrium Ljungberg25.1.2019 10:22:21Pressmeddelande

Stockholms stad har träffat ett avtal om ett samarbete med Atrium Ljungberg för utvecklingen av Slakthusområdet. Affären bygger på den avsiktsförklaring som presenterades i augusti 2018. Affären innebär att Atrium Ljungberg ska fortsätta utveckla delar av Slakthusområdet genom förvärv, markanvisningar och optioner och tar ansvar för de hyresgäster som behöver evakueras. Totalt är affären värd 3.6 miljarder kronor för staden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum