Stockholms stad

Ulla Hamilton ny styrelseordförande i AB Stokab

Dela

Ny styrelseordförande i Stokab 2019–2022 är Ulla Hamilton (M) enligt beslut av Stockholms kommunfullmäktige.

Ulla Hamilton. Foto: Peter Phillips
Ulla Hamilton. Foto: Peter Phillips

Ulla Hamilton är en mycket erfaren politiker, hon är bland annat tidigare borgarråd i Stockholm och satt i Stokabs bolagsstyrelse redan 1995. Under de senaste fyra åren har Ulla Hamilton varit vice ordförande i Stokab.

- Stokab har under snart 25 år skapat unika förutsättningar för höghastighetsuppkopplingar i Stockholm och är en av anledningarna till att Stockholm är en av världens mest uppkopplade städer. Jag ser fram emot att som styrelseordförande leda arbetet framåt och säkerställa att den öppna modell som Stokab står för utvecklas vidare och därmed säkerställa att Stockholm kan vara världsledande också vad gäller IoT och 5G, säger Ulla Hamilton.
Nyckelord

Kontakter

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Karin Kyllerman, Kommunikationschef
08-508 30 240

Bilder

Ulla Hamilton. Foto: Peter Phillips
Ulla Hamilton. Foto: Peter Phillips
Ladda ned bild

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://stockholm.se

Om Stokab
AB Stokab är Stockholms stads IT-infrastrukturbolag med fiberförbindelser öppna för alla. Stokabs uppdrag är att tillhandahålla en konkurrensneutral IT-infrastruktur i Stockholmsregionen för att skapa konkurrens, mångfald, valfrihet samt minimera grävandet i staden. Stokabs vision är att bidra till att Stockholm ska bli den främsta tillväxtregionen i Europa genom att bygga ut och tillhandahålla ett öppet och passivt fibernät i absolut världsklass.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum