BranäsgruppenBranäsgruppen

Ulricehamn Ski Center öppnar för säsongen 16 januari

Dela

Nu är det äntligen dags. Den 16 januari öppnar Ulricehamn Ski Center och är först ut för säsongen att erbjuda alpin skidåkning i de södra delarna av Sverige.

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.

– ­Vi har inväntat ihållande kyla och nu har den äntligen kommit. Vi ser fram emot att se gäster i backen igen, säger Per Johansson, platschef på Ulricehamn Ski Center.

Snöproduktionen på Ulricehamn Ski Center har pågått sedan en tid tillbaka och trots att kylan och snön till stor del har lyst med sin frånvaro kommer anläggningen att vara redo för öppning 16 januari.

– Trots att det inte har varit kallt särskilt länge så klarar vi det tack vare sparad snö från förra året och den snö vi har producerat de senaste veckorna.

Inför säsongen har hela Branäsgruppen, koncernen där Ulricehamn Ski Center ingår, jobbat med att göra anläggningarna trygga för gästerna.

– Vi har sett över hela verksamheten och vidtagit åtgärder på plats för att gäster och medarbetare ska kunna hålla avstånd och känna sig trygga. Det är självklart att det blir en annorlunda säsong, men skidåkningen kommer att vara lika härlig som vanligt.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.
Ladda ned bild

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum