Försäkringskassan

Ulrika Havossar ny försäkringsdirektör på Försäkringskassan

Dela

Ulrika Havossar är nyutnämnd försäkringsdirektör för Avdelningen Nyanlända eller arbetssökande (NA) på Försäkringskassan. Havossar tar därmed plats i generaldirektörens ledningsgrupp.

Utöver ansvaret för nyanlända och arbetssökande blir Havossar även ansvarig direktör för det statliga tandvårdsstödet, vårdförmåner och internationella förmåner. En del av de sistnämnda handläggs till stora delar i Visby där drygt 200 personer jobbar med dessa förmåner.

Havossar är född och uppväxt på Gotland. Mellan 2002-2011 arbetade hon, i olika konstellationer, på Försäkringskassans kontor i Visby, bland annat som enhetschef.

För mer information, kontakta presstjänsten på 010-116 98 88

Länkar

Om

Försäkringskassans vision är ett samhälle där människor känner trygghet om livet tar en ny vändning. Vi är en av Sveriges största myndigheter och ansvarar för en stor del av de offentliga trygghetssystemen. Vi fattar cirka 20 miljoner beslut om bidrag och ersättningar och betalar ut drygt 200 miljarder kronor per år till barn och familjer, personer som lever med funktionsnedsättning, sjuka, nyanlända och arbetssökande. Genom vår expertis och forskning bidrar vi till ny kunskap inom socialförsäkringen. Vi är drygt 14 000 medarbetare.

Följ Försäkringskassan

Skriv in din e-postadress så får du ett mejl när vi har något nytt att berätta.

Senaste pressmeddelandena från Försäkringskassan

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum