Försäkringskassan

Ulrika Havossar ny försäkringsdirektör på Försäkringskassan

Dela

Ulrika Havossar är nyutnämnd försäkringsdirektör för Avdelningen Nyanlända eller arbetssökande (NA) på Försäkringskassan. Havossar tar därmed plats i generaldirektörens ledningsgrupp.

Utöver ansvaret för nyanlända och arbetssökande blir Havossar även ansvarig direktör för det statliga tandvårdsstödet, vårdförmåner och internationella förmåner. En del av de sistnämnda handläggs till stora delar i Visby där drygt 200 personer jobbar med dessa förmåner.

Havossar är född och uppväxt på Gotland. Mellan 2002-2011 arbetade hon, i olika konstellationer, på Försäkringskassans kontor i Visby, bland annat som enhetschef.

För mer information, kontakta presstjänsten på 010-116 98 88

Länkar

Om

Följ Försäkringskassan

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Försäkringskassan

Pressinbjudan: Kommande förändringar för vård av barn4.12.2018 13:02Pressinbjudan

Tisdagen den 11 december bjuder Försäkringskassan in till pressfrukost för att informera om kommande förändringar för vård av barn. Från och med årsskiftet införs en lagändring som gör att det blir enklare att vabba. Försäkringskassan har ett viktigt uppdrag att värna välfärdens trygghetssystem genom att betala ut rätt ersättning till rätt person. Under frukosten kommer vi också att informera om Försäkringskassans förstärkta arbete med kontroll av vård av barn, hur vi utvecklar våra system och inför fler kontroller för att upptäcka fel och misstänkta bidragsbrott mot försäkringen. Deltar från Försäkringskassan gör Alexandra Wallin, direktör för avdelningen Barn och familj, samt Niklas Löfgren, familjeekonomisk talesperson. I samband med pressträffen kommer det att finnas tid för personliga intervjuer. Tid: 08.00 – 09.00, tisdagen den 11 december Plats: Försäkringskassans huvudkontor, LM Ericssons väg 30, 103 51, Hägersten Smörgås och kaffe kommer att serveras. Vänligen anmäl intresse a

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum